Головна Новини Політика вибори Вірастюк буде балотуватися в Раду від "Слуги народу"
commentss НОВИНИ Всі новини

Вірастюк буде балотуватися в Раду від "Слуги народу"

Кандидат в депутати має намір допомагати ветеранам на державному рівні

11 лютого 2021, 15:30
Поділіться публікацією:

"Слуги народу" висунули кандидатуру українського спортсмена-важкоатлета Василя Вірастюка в народні депутати в окрузі №87 в Івано-Франківській області. Про це повідомляє "Українська правда", посилаючись на повідомлення глави фракції "Слуга народу" Євгенії Кравчук.

Вірастюк буде балотуватися в Раду від "Слуги народу"

Василь Вірастюк - фото з відкритих джерел

"Тільки що партія" Слуги народу "на своєму з'їзді висунула Василя Вірастюка кандидатом в народні депутати України на проміжних виборах в окрузі № 87, що в Івано-Франківській області", — заявила голова.

Кравчук також підкреслила, що спортсмен Вірастюк є головним в тренерському складі "Invictus Games: Team Ukraine", а також проводить реабілітацію ветеранів. Тепер кандидат в депутати Верховної ради має намір допомагати їм на рівні держави.

Нагадаємо, що експерт Микола Спиридонов в матеріалі "Коментарів" розповів, яким чином проходять деякі голосування у Верховній Раді. У якості заохочень для народних обранців в українському парламенті, зокрема монобільшості, нібито можуть використовувати зарплати в конвертах. Думки експерта можна прочитати в нашому матеріалі.

Також повідомлялося, що результати дослідження, проведеного "Української соціологічною групою" (УСГ) в період 26 січня — 2 лютого, показали, що у парламент  зараз би пройшли: ОПЗЖ — 25,7%; "Європейська солідарність" — 20,1%; "Слуга народу" — 16,6%; "Батьківщина" — 10,8%; "Українська стратегія Гройсмана" — 4,6%; "Сила і честь" — 4,1%. Інтернет-видання "Коментарі" дізналося в українських експертів, наскільки результати відображають реальну картину і як можуть змінитися в майбутньому.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

freesex

11 лютого 2021, 15:44

СEKС Знакoмcтвa в твоем городе! Cocyт и дaют без дeнeг. Тысячи дaвaлок жаждут ceкcа и cпepмы. Заходи и сам увидишь----- http://srt.vg/vpoiske


Новини