Головна Новини Політика внутрішня політика Зеленський заявив, що не збирається робити з України президентську республіку
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський заявив, що не збирається робити з України президентську республіку

Глава держави розповів, що він не втручається в роботу уряду і прем'єра

3 жовтня 2021, 18:40
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Під час брифінгу у Трускавці за підсумками виїзного засідання фракції "Слуга народу" президент України Володимир Зеленський заявив, що не планує робити з України "президентську республіку". Про це повідомляє видання УНІАН.

Зеленський заявив, що не збирається робити з України президентську республіку

Володимир Зеленський, фото з відкритих джерел

Як розповів глава держави, він не втручається в роботу уряду і прем'єра.

"Я втручаюся тільки, коли є небезпечні моменти ... Наприклад, небезпечний момент з приводу енергетики ... питання опалювального виклику і європейських цін на газ через Росію", — розповів президент.

Володимир Зеленський зазначив, що влада в Україні не концентрується в руках президента, у будь-якому випадку, йому це не потрібно.

"Президентську республіку я не збираюся робити... Мені не потрібна ніяка влада, причому з самого початку. Я прийшов, щоб змінити те, що пообіцяв", — зазначив глава держави.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Зеленський озвучив умови своїх зустрічей з олігархами. Президент підкреслив, що всі зустрічі з представниками великого бізнесу повинні проходити на вул. Банковій, де розташований Офіс президента. Але він зацікавлений лише у конструктивних зустрічах, які стосуються не тільки питань бізнесу, а, наприклад, зусиль, спрямованих на боротьбу з коронавірусною інфекцією в країні.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що Зеленський висловився про відставку Разумкова. Президент вважає, що Дмитру Разумкову не варто було виносити проблему на офіційну платформу, оскільки це внутрішня ситуація фракції "Слуга народу", а спочатку обговорити всі питання потрібно було з партією. Детально про це читайте в нашому матеріалі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ККК

3 жовтня 2021, 18:01

Тупая и циничная морда! Повесить бы эту тварь!


Новини