Головна Новини Політика внутрішня політика Зеленський озвучив умови своїх зустрічей з олігархами
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський озвучив умови своїх зустрічей з олігархами

Президент України Володимир Зеленський під час брифінгу розповів, які зустрічі він готовий проводити з представниками великого бізнесу і олігархами

3 жовтня 2021, 13:50
Поділіться публікацією:

Під час брифінгу 3 жовтня президент України Володимир Зеленський озвучив умови своїх зустрічей із представниками великого бізнесу та олігархами.

Зеленський озвучив умови своїх зустрічей з олігархами

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

"Я зацікавлений у тому, щоб ці зустрічі були публічними, оскільки у мене політична відповідальність. Вона вдарить по президенту, по Офісу президента, по рейтингу влади й по рейтингу партії, тому що рейтинг партії "Слуга народу" дуже залежить від рейтингу президента Зеленського. Тому політична відповідальність — це найпотужніша відповідальність, яка у мене є", — зазначив глава держави.

Президент підкреслив, що всі зустрічі з представниками великого бізнесу повинні проходити на вул. Банковій, де розташований Офіс президента. Але він зацікавлений лише в конструктивних зустрічах, які стосуються не тільки питань бізнесу, а, наприклад, зусиль, спрямованих на боротьбу з коронавірусною інфекцією в країні.

Зеленський також повідомив, що буде особливо зацікавлений у зустрічах з великими бізнесменами, коли Україна буде точно знати, що приймає Олімпіаду. Державних коштів на підготовку і на побудову спортивної інфраструктури та менеджменту буде не вистачати, тому він готовий говорити з "бізнесом".

Нагадаємо, що на брифінгу Володимир Зеленський також прокоментував можливу відставку спікера парламенту Дмитра Разумкова. Президент зазначив, що він вибрав власне політичне життя поза партією "Слуга народу" і це його вибір.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що політтехнолог Олександр Кочетков зазначив, що на з'їзді партії "Слуга народу" не відбулося нічого вражаючого. За його словами, боротьба з олігархами, демонстративне усунення з поста Дмитра Разумкова, щоб всі "неслухняні" отримали приклад, натяк президента Зеленського на другий термін — це не новини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини