Головна Новини Політика внутрішня політика «Хочеш - іди. Це твій вибір»: Зеленський висловився про відставку Разумкова
commentss НОВИНИ Всі новини

«Хочеш - іди. Це твій вибір»: Зеленський висловився про відставку Разумкова

Президент України Володимир Зеленський прокоментував можливу відставку спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова

3 жовтня 2021, 12:35
Поділіться публікацією:

Під час брифінгу 3 жовтня президент України Володимир Зеленський висловився з приводу ймовірної відставки спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова і зазначив, вів з ним діалог.

«Хочеш - іди. Це твій вибір»: Зеленський висловився про відставку Разумкова

Володимир Зеленський. Фото: пресслужба президента

"У партії ("Слуга народу" — прим. авт.) є мільйон питань до голови Верховної Ради, насамперед як до людини, яка була делегована цією командою, як члена цієї команди. Але ми всі розуміємо, що сьогодні він не є її членом. Він про це говорить досить відкрито... Він бачить власне політичне життя, рабства немає", — сказав глава держави.

Президент вважає, що Дмитру Разумкову не варто було виносити проблему на офіційну платформу, оскільки це внутрішня ситуація фракції "Слуга народу", а спочатку обговорити всі питання потрібно було з партією.

Також Зеленський зазначив, що раніше у нього зі спікером Верховної Ради були досить відкриття відносини, а зараз він щось говорить йому з екрану телевізора, хоча міг би просто зателефонувати і сказати.

"Я так розумію, що це вже самостійний політичний крок. І я в цьому випадку людина однозначна. Хочеш — іди. Це твій вибір", — зазначив президент України.

Нагадаємо, що політична партія "Слуга народу" проводить з'їзд у Трускавці, де обговорює кадрові моменти. І відповідно до інформації ЗМІ, члени фракції вже зібрали достатню кількість підписів для реєстрації постанови про відкликання спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що на з'їзді політичної партії "Слуга народу" у Трускавці народним депутатам після засідання почали вручати жартівливі нагороди за певні досягнення у роботі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ККК

3 жовтня 2021, 12:13

Когда жидов отправляли в газовые камеры это был их выбор!))))) Ведь никто же им не мешал сделать петлю и вздернуться)))))Демократия в действии)))


Новини