Головна Новини Політика внутрішня політика Зеленський призначив голову Кіровоградської ОДА
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський призначив голову Кіровоградської ОДА

Кандидатка зустрілась з президентом України та отримала службове посвідчення

28 травня 2021, 21:57
Поділіться публікацією:

Головою Кіровоградської облдержадміністрації стала Марія Чорна. Вона зустрілась з президентом України та отримала службове посвідчення, повідомляє пресслужба Офісу голови держави.

Зеленський призначив голову Кіровоградської ОДА

Володимир Зеленський та Марія Чорна. Фото: ОП

Указ про призначення кандидатки на керівну посаду в ОДА в рідному регіоні Зеленського президент підписав 27 травня. Голова держави побажав Чорній успіху на новій посаді. Її досвід роботи та знання особливостей регіону допоможуть реалізувати потенціал Кіровоградщини, певен президент.

Напередодні призначення Марія Чорна пройшла співбесіду з представниками українського уряду. Вона окреслила ключові питання розвитку Кіровоградської області, проблематику регіону та бачення своєї роботи на посаді очільниці ОДА. Кіровоградщину Чорна назвала "аграрним серцем" України та пообіцяла продовжити працювати над програмою "Велике будівництво", над проблемами у сфері охорони здоров’я та децентралізації.

Міністр захисту довкілля та природних ресурсів України Роман Абрамовський зазначив, що Чорна повинна сфокусуватися не тільки над розвитком ринку землі, а й на екологічних питаннях регіону.

Згодом стало відомо, що під час конкурсу на посаду голови Кіровоградської обласної держадміністрації СБУ викрила схему торгівлі цією посадою. Вартість цього призначення ділки оцінили у 3,5 млн доларів. Оборудку організувала мешканка тимчасово окупованої частини Луганщини. Спільників жінка координувала телефоном. У схемі брав участь один із громадських активістів. Кандидатам на посаду голови Кіровоградської ОДА він представлявся радником президента України. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини