Головна Новини Політика внутрішня політика Закон про легалізацію азартних ігор направили на підпис Зеленському
commentss НОВИНИ Всі новини

Закон про легалізацію азартних ігор направили на підпис Зеленському

Закон набуде чинності після підписання президентом

28 липня 2020, 10:59
Поділіться публікацією:

Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков підписав і направив на підпис президенту Володимиру Зеленському закон "Про державне регулювання діяльності з організації та проведення азартних ігор". Про це повідомляється на сайті Верховної Ради.

Закон про легалізацію азартних ігор направили на підпис Зеленському

Нагадаємо, заступник глави парламенту від фракції "Батьківщина" Олена Кондратюк зазначила, що прийняття закону про легалізацію грального бізнесу в Україні є дуже поспішним. Політик переконана, що така ситуація пов'язана з необхідністю фінансувати передвиборчу кампанію місцевих виборів.

Раніше "Коментарі" писали, що на позачерговому засіданні Верховної Ради 14 липня зареєстрували дві постанови про скасування прийняття закону "Про державне регулювання діяльності з організації та проведення азартних ігор".

Автори першого законопроєкту, позафракційний народний депутат Вадим Новинський, Вікторія Гриб, Сергій Магера і група інших безпартійних депутатів. Другий проєкт постанови 2285-д-П1 зареєструвала група депутатів від "Батьківщини" і безпартійних на чолі з Юлією Тимошенко. Тексти поки не опубліковані.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини