Головна Новини Політика внутрішня політика Які напрямки включає в себе план трансформації України
commentss НОВИНИ Всі новини

Які напрямки включає в себе план трансформації України

"Цей план - жива істота", - Милованов

4 жовтня 2021, 17:58
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Радник керівника Офісу Президента України Тимофій Милованов під час "Великої фракції" "Слуги народу" у Трускавці розповів про план трансформації України.

Які напрямки включає в себе план трансформації України

Тимофій Милованов. Фото: Новий Час

"Цей план — "жива істота". Усі ці проєкти й так реалізуються, про них багато говорять. Але питання в їх швидкості. Для їх реалізації не треба чекати 30 років. Загальний обсяг інвестицій, які потребують ці напрямки, — це 277 млрд доларів, про які говорив президент у США. І вони будуть реалізовані", — заявив Милованов.

За словами політика, в цю суму будуть включені міжнародні кредити та інвестиції приватних компаній, а також внутрішні державні кошти.

План трансформації України передбачає чотири напрями:

• Безпека.

• Енергетична безпека.

• Інклюзивна економіка.

•Верховенство права

"Усі проєкти цього плану будуть безпосередньо пов'язані з конкретними законопроєктами та нормативними актами Кабміну", — розповів Тимофій Милованов.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що стало відомо, хто у парламенті найбільше підтримує наміри влади. Аналітики громадської мережі "Опора" провели аналіз роботи Верховної Ради у вересні. Також названі прогульники засідань Верховної Ради. Лідерами умовного рейтингу є позафракційні нардепи.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що у "Слузі народу" назвали основного кандидата на пост спікера ВР. Нардеп із фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук розповіла, що Дмитро Разумков випав із внутрішньопартійної команди, тому ні в кого немає сумнівів, що він повинен бути замінений. Усередині монобільшості немає розбіжностей щодо нового голови Верховної Ради.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

иван

5 жовтня 2021, 06:30

План - это дела и сроки. Та лапша, что пытается навесить Милованов, предназначена для совсем тупых маразматиков. Предъявите план и народ будет его оценивать и контролировать. Как при коммунистах пятилетка например.


Новини