Головна Новини Політика рада У Трускавці все вирішилося: в «Слузі народу» назвали основного кандидата на пост спікера ВР
commentss НОВИНИ Всі новини

У Трускавці все вирішилося: в «Слузі народу» назвали основного кандидата на пост спікера ВР

Нардеп від "слуг" назвала основного кандидата на пост глави ВР

4 жовтня 2021, 07:18 comments1733
Поділіться публікацією:

Нардеп з фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук розповіла, що всередині монобільшості немає розбіжностей в питанні нового глави Верховної Ради. Ним повинен стати Руслан Стефанчук, який займає сьогодні посаду віце-спікера парламенту. Дмитро Разумков випав з внутрішньопартійної команди, тому ні в кого немає сумнівів, що він повинен бути замінений. Як передає видання "Коментарі", про це Євгенія Кравчук заявила в ефірі каналу "Україна 24", в програмі "Реальна політика з Євгеном Кисельовим".

У Трускавці все вирішилося: в «Слузі народу» назвали основного кандидата на пост спікера ВР

Крісло голови Верховної Ради Фото: журнал Фокус

Нардеп зазначила, в Трускавці дійсно обговорювалося питання заміни спікера Дмитра Разумкова. Це питання не викликав якихось розбіжностей або спорів. Всередині фракції є єдина думка. Хоч і була відверта розмова з цього приводу.

Євгенія Кравчук додала, рішення замінити главу Верховної Ради політичне, але воно вже прийнято. Що стосується кандидатів на пост спікера ВР, то він один. Це Руслан Стефанчук, який сьогодні займає посаду першого віце-спікера і добре розуміє роботу парламенту зсередини.

Пояснюючи наміри скоріше прибрати з поста глави ВР Дмитра Разумкова Євгенія Кравчук зазначила, все пояснюється дуже просто — очевидний факт, що Володимир Зеленський зумів би стати главою української держави без Дмитра Разкмкова, а ось Разумков сісти в крісло голови Верховної Ради без Зеленського явно, що ні. Мабуть, Разумков це перестав розуміти. Також нардеп зазначила, що заміна спікера не викличе якихось негативних оцінок, як всередині українського суспільства, так і з боку міжнародних партнерів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Арахамія прокоментував відставку Разумкова.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

василий

4 жовтня 2021, 13:30

Конечно,"Слуги народа" не должны допустить разногласия и раскол партии.И всем уже давно понятно,что Разумков начал свою игру. Украинский народ уже устал от непрекращающейся борьбы за власть и главные государственные должности. Вместо того,чтобы объединится вокруг тех,кого избрал народ и работать ,не жалея сил,на благо этого народа ,развития и процветания державы, сегодня многие политики и чиновники занимаются только тем,что всеми способами пытаются стать у руля Украины или поставить во главе страны угодного им человека. Вы посмотрите что делается на телевизионных каналах...-государственные чиновники не вылазят с политических ток-шоу.Когда они работают,если целый день готовятся к передаче,вечера до полуночи находятся в студии,а потом отдыхают до позднего утра? Им всем давно уже пора присваивать звания Народного артиста.

Макс

4 жовтня 2021, 08:08

В ситуации, которая сложилась вокруг Украины, конечно же , жалеть надо Зеленского. Да, Зеленский укрепил президентскую власть в Украине, хотя и Украина парламентско-президентская республика . Однако даже то полученное Зеленским доверие от украинского народа с возможностью создания своего большинства в парламенте вряд ли , даст ему шанс даже добыть первый срок президентства. Вопрос в том, будет ли вообще существовать в том территориальном виде Украина к 2024 году. Конкуренция в мире достигла своего апогея и Китай обязательно возглавит свое мировое лидерство со своей товарной валютой . Чтобы продержатся лишний год Штаты пойдут на любые сделки с термоядерной Россией и возврат части Украины под крыло авторитарной России неизбежен.


Новини