Головна Новини Політика рада Стало відомо, хто в парламенті найбільше підтримує наміри влади: це не «Слуга народу»
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, хто в парламенті найбільше підтримує наміри влади: це не «Слуга народу»

Також аналітики «Опори» назвали найлютіших прогульників засідань Верховної Ради

4 жовтня 2021, 16:25
Поділіться публікацією:

Аналітики громадської мережі "Опора" провели аналіз роботи Верховної Ради у вересні. Так, відразу після літніх канікул найбільше голосували "за" народні обранці групи "Довіра". На другій позиції розмістилися нардепи групи "Довіра". У той же час нардепи "ОПЗЖ" найменше натискали кнопку "за" під час вересневих голосувань. Про це інформує видання "Коментарі", посилаючись на дані дослідження "Опори".

Стало відомо, хто в парламенті найбільше підтримує наміри влади: це не «Слуга народу»

Верховна Рада України. Фото: news.liga.net

Що стосується тих народних обранців, які найбільше голосували "проти", то трійка виглядає вельми прогнозовано. Це "ОПЗЖ", "Європейська Солідарність" і "Голос". Цікаво, що в цьому переліку немає фракції "Батьківщина", яка вважається опозиційною.

Також аналітики "Опори" назвали найлютіших прогульників засідань Верховної Ради. Лідерами умовного антирейтингу є позафракційні нардепи. Таких 41,7%. На другому місці нардепи "ОПЗЖ" — 33,8%. Якщо ж говорити по прізвищах про нардепів-прогульників, то 100% голосувань у вересні пропустили 6 парламентаріїв. Це Вадим Столар, Віктор Медведчук, Тарас Козак, Григорій Суркіс. Всі вони представляють "ОПЗЖ". Також був відсутній під час 100% голосувань нардеп Володимир Ар'єв з "Європейської Солідарності", а також позафракційний Олесь Довгий.

Читайте також на порталі "Коментарі" — нардепи-прогульники поповнять державну скарбницю на 3 мільйони гривень. Названа трійка прогульників.

Також раніше видання "Коментарі" писало про те, що відразу 8 депутатів пропустили 90 і більше відсотків голосувань. У КВУ назвали головних депутатів-прогульників у Верховній Раді.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.oporaua.org/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини