Головна Новини Політика внутрішня політика Я пишаюся тим, що в нашій партії є така людина, - Рабинович про Медведчука
commentss НОВИНИ Всі новини

Я пишаюся тим, що в нашій партії є така людина, - Рабинович про Медведчука

Рабинович розповів, що лідер опозиції вибрав саме шлях боротьби, а не втечі з України

23 жовтня 2021, 14:40
Поділіться публікацією:

Я пишаюся тим, що в нашій партії є така людина, - Рабинович про Медведчука

Вадим Рабинович. Фото з відкритих джерел

Глава політради "Опозиційної платформи — За життя", народний депутат Віктор Медведчук став справжнім символом опору режиму діючої влади. Про це заявив співголова партії ОПЗЖ Вадим Рабинович в ефірі одного з телеканалів, передає "112".

"Я не ховаюся і не буду ховатися. Я вважаю, що ми повинні йти з відкритим забралом або йти з політики. Ви почали тему Медведчука. Він — молодець! Поведінка нашого соратника — це великий приклад. Саме від такого вчинку Медведчука як сьогодні, і народиться справжній опір, тому що більше терпіти цього не можна. А я звик, у мене 12 кримінальних справ за всі поїздки в Москву, тому буде 13, гарне число, я люблю 13 ", — зазначив Рабинович.

Політик підкреслив, що лідер опозиції вибрав саме шлях боротьби, а не втечі з України. За його словами, за Медведчуком готові йти мільйони людей, тому що він справжній лідер.

"Кожна людина для себе приймає якісь рішення. Я не розумію, що значить видавити громадянина України з України. Це було неправильно. І Віктор вибрав саме шлях боротьби, шлях, яким мільйони, може бути, і співчувають, але бояться. Завжди повинен знайтися якийсь лідер. ми багато з ним розмовляли до того, як це сталося, ми розуміли, що буде. За два дні до пред'явлення обвинувачення, ми з ним практично години чотири просиділи, обговорюючи всі варіанти. ми очікували і, повірте мені, зараз чекаємо ще можливого арешту, не просто домашнього арешту, а й справжнього арешту. Було у них бажання мільярд застави дати, щоб посадити в тюрму. і, тим не менш, бачите, людина з відкритим обличчям пішов. Це мій товариш, мій друг. Я пишаюся такою людиною, що у нас в партії ця людина! і що він керує Стратегічним радою партії. Люди на нього дивляться і стають сміливішими ", — констатував Рабинович.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" інформували про те, що Путін заявив, що Медведчука намагаються притягнути до кримінальної відповідальності за відкриту політичну позицію.

Також сайт "Коментарі" повідомляв про те, що Віктор Медведчук відповів на питання журналістів на брифінгу після закінчення засідання суду щодо обрання йому запобіжного заходу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

читаем

23 жовтня 2021, 14:03

Я горжусь,если уберут из партии болтливого рабиновича и ананиста киву...блин партия напоминает стадо отбросов,кроме Медведчука. не надоело ему их кормить?


Новини