Головна Новини Політика внутрішня політика Путін заявив, що Медведчука намагаються притягнути до кримінальної відповідальності за відкриту політичну позицію
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін заявив, що Медведчука намагаються притягнути до кримінальної відповідальності за відкриту політичну позицію

Президент Росії висловив свою думку про справу Медведчука

22 жовтня 2021, 14:21
Поділіться публікацією:

Російський президент Володимир Путін заявив, що в Україні голову політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктора Медведчука намагаються залучити за відкриту політичну позицію. Про це повідомляє видання 112.

Путін заявив, що Медведчука намагаються притягнути до кримінальної відповідальності за відкриту політичну позицію

Володимир Путін. Фото: ТАСС

"Складається враження, що народу України не дадуть легальними способами сформувати органи влади, які відповідають їхнім сподіванням", — сказав Путін, виступаючи на засіданні міжнародного дискусійного клубу "Валдай".

Путін вважає, що Медведчук зазнає переслідувань в Україні за відкриту політичну позицію.

"Медведчука намагаються притягнути до кримінальної відповідальності за державну зраду. За що? Він вкрав якісь секрети, таємно їх передав? Ні. А за що? За його відкриту політичну позицію, спрямовану на стабілізацію внутрішньополітичної ситуації в країні і вибудовування відносин з сусідами" , — сказав Путін.

Російський президент зазначив, що українцям не дають підняти голову.

"Що турбує? Що цим людям голову не дають підняти. Тобто, складається враження, що легальними способами українському народові не дають і не дадуть сформувати такі органи влади, які б відповідали безпосередньо інтересам українського народу", — зазначив російський президент.

На думку Путіна, українці бояться відповідати на соціологічні опитування.

"Адже люди навіть бояться відповідати на опитування соціологічні. Бояться, тому що невелика група людей, яка привласнила собі, по суті, лаври переможців у боротьбі за незалежність — це люди крайніх політичних поглядів, вони насправді і керують Україною. Тому що до сих пір, у всякому разі, було, приходили керівники країни, спираючись на виборців Південного сходу, а потім майже відразу змінювали свої політичні позиції прямо в протилежну сторону ", — додав президент РФ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що адвокат голови Політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктора Медведчука Дмитро Лойфман виступив на судовому засіданні з обрання запобіжного заходу народному депутату.

Також видання "Коментарі" повідомляло про те, що Віктор Медведчук відповів на питання журналістів на брифінгу після закінчення засідання суду щодо обрання йому запобіжного заходу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини