Головна Новини Політика внутрішня політика Влада обдурила українців у всьому, - Юрій Бойко
commentss НОВИНИ Всі новини

Влада обдурила українців у всьому, - Юрій Бойко

Щоб не було війни - у нас є політична воля для досягнення миру, - Бойко

24 вересня 2021, 13:12
Поділіться публікацією:








Влада обдурила українців у всьому, - Юрій Бойко

Юрій Бойко. Фото з відкритих джерел.

Народний депутат і співголова "Опозиційної платформи — За життя" Юрій Бойко заявив, що влада обдурила українців у всьому, а тепер почала тиснути тих, хто говорить людям правду.

"Влада обдурила українців у всьому, а тепер почала тиснути тих, хто говорить людям правду: спочатку закрили телеканали, потім почали переслідувати наших товаришів. Віктора Медведчука взагалі відправили під домашній арешт, щоб не дати можливості проводити політичну діяльність.

Але ми не відступимо і будемо боротися далі. Тільки наша політична сила бореться за поліпшення життя людей і розвиток України.

Щоб не було війни — у нас є політична воля для досягнення миру. Щоб не росли тарифи — ми запропонували механізми, що дозволяють забезпечити їх реальне зниження. Щоб держава контролювала ціни і не допускало спекуляцій — ми знаємо, як убезпечити людей від безконтрольного зростання цін ", — підкреслив Бойко.

"За нами — люди, за нами — правда. І правда переможе!", — підсумував опозиційний політик.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що під Верховною Радою пройшов мітинг ОПЗЖ на підтримку Медведчука. Крім лідерів партії в мітингу також взяли участь представники її регіональних осередків, молодіжного крила ОПЗЖ і рядові українці. Учасники акції вимагали від влади припинити політичні репресії.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що Росія, завдяки Медведчуку, готова була запропонувати знижку на газ у розмірі 25%. Однак влада відмовилася від неї. Газ би коштував 175 доларів за 1000 кубометрів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини