Головна Новини Політика внутрішня політика Військовий облік для жінок: Рєзніков розповів, коли набуде чинності новий список професій
commentss НОВИНИ Всі новини

Військовий облік для жінок: Рєзніков розповів, коли набуде чинності новий список професій

Рєзніков розповів про військовий облік для жінок

17 лютого 2022, 13:24
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Міноборони України зменшило перелік спеціальностей та професій за якими жінок беруть на військовий облік. Наразі очікується схвалення від Міністерства юстиції. Про це повідомляє голова оборонного відомства України Олексій Рєзніков, передає РБК Україна.

Військовий облік для жінок: Рєзніков розповів, коли набуде чинності новий список професій

Олексій Рєзніков. Фото: прес-служба президента

В інтерв'ю РБК Україна міністр оборони розповів про те, коли набуде чинності новий список професій.

"Ми разом із Генеральним штабом вирішили, що стільки професій у списку військовозобов'язаних жінок зараз не потрібно. Ми його спростили, погодили з колегами, відправили до Мін'юсту та чекаємо від них затвердження, після цього він набуде чинності. Але Генеральний штаб має право залежно від погроз та викликів вносити правки", — повідомив Олексій Резніков.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував, що Росія нарощує війська на кордоні з Україною замість заявленого відведення. За даними адміністрації президента США, РФ збільшила свою присутність уздовж українського кордону на цілих 7000 військовослужбовців за останні кілька днів.

Читайте також про те, що Зеленський зустрінеться із віце-президентом США Харріс. Чого чекати за підсумком зустрічі. Окрім зустрічі із Зеленським Харріс проведе переговори з генсеком НАТО Столтенбергом, а також зустрінеться з канцлером Німеччини Шольцем. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що які області виділяють найбільше коштів для потреб тероборони та які суми надійдуть із держбюджету. Найбільше коштів на потреби тероборони зібрали зараз п'ять областей України. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини