Головна Новини Політика внутрішня політика Вина Медведчука полягає лише в тому, що він діє на користь України та українців – Німченко
commentss НОВИНИ Всі новини

Вина Медведчука полягає лише в тому, що він діє на користь України та українців – Німченко

Народний депутат від фракції ОПЗЖ Василь Німченко висловив свою думку щодо справи Медведчука

19 листопада 2021, 17:37
Поділіться публікацією:

Усі звинувачення на адресу голови Політради партії "Опозиційна платформа – За життя" Віктора Медведчука пов'язані виключно з його діяльністю, спрямованою на відновлення миру на Донбасі, на соціальний захист українців. Про це, виступаючи у Верховній Раді, заявив народний депутат від фракції ОПЗЖ Василь Німченко.

Вина Медведчука полягає лише в тому, що він діє на користь України та українців – Німченко

Василь Німченко. Фото - Facebook ОПЗЖ

На думку нардепа, ті докази, які використовує звинувачення у кримінальному провадженні щодо Медведчука, свідчать про те, що Україна вже не є правовою державою.

"За словами генерального прокурора, у рамках досудового розслідування з кримінального провадження щодо лідера нашої політичної сили Віктора Володимировича Медведчука досліджується понад 10 тисяч записів телефонних розмов. Шановні люди, ви можете собі уявити, кожна плівка – три години. Помножте на 10 тисяч – це означає, що весь 2014-й та 2015 рік безперервно працювала прослуховування. І при цьому ми претендуємо на те, щоб називатись правовою державою?" – зазначив Німченко.

Нардеп вважає, що вина Віктора Медведчука та інших членів ОПЗЖ полягає лише в тому, що вони діють на користь України та українців.

"Треба відверто визнати, що на сьогодні генеральний прокурор як мантру повторює слова тих, хто звинувачує нашу політичну силу за діяльність наших лідерів, спрямовану на припинення військового протистояння, недопущення діяльності радикально-націоналістичних рухів та забезпечення соціального захисту громадян. Хіба це була не наша ідеологія, зокрема нашого лідера Віктора Володимировича Медведчука, – зменшити прес матеріального характеру на наших людей?" – наголосив Василь Німченко.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що народний депутат України, співголова політичної партії "Опозиційна платформа — За життя" Вадим Рабінович вважає, що моральний обов'язок політика шукатиме світ.

Також видання "Коментарі" інформувало про те, що народний депутат від ОПЗЖ Ренат Кузьмін заявив, що кримінальне переслідування Віктора Медведчука – це політично вмотивовані репресії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Когда все по барабану

19 листопада 2021, 18:17

Прошлое будущее - это несбывшееся настоящее. Ганьба та слава Украiне - это одно и тоже, только видимое с разных сторон.


Новини