Головна Новини Політика внутрішня політика Віктор Медведчук виступив із заявою про протизаконні обшуки
commentss НОВИНИ Всі новини

Віктор Медведчук виступив із заявою про протизаконні обшуки

Голова Політради партії «Опозиційна платформа - За життя» Віктор Медведчук назвав сфабриковану підозру і обшуки політичною розправою

12 травня 2021, 00:15
Поділіться публікацією:

Голова Політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктор Медведчук виступив із заявою, в якій дав оцінку проведеним у нього обшукам.

Віктор Медведчук виступив із заявою про протизаконні обшуки

Віктор Медведчук (фото з відкритих джерел)

"Сьогодні, виконуючи протизаконний наказ влади, Генпрокуратура, грубо порушуючи Конституцію та закони України, провела обшуки у мене вдома і в офісі. Як і слід було очікувати, нічого протизаконного не виявили. Справжньою метою проведення цих протизаконних обшуків було, в порушення встановленої процедури, вручити мені сфабриковану за наказом влади підозру у державній зраді", — підкреслив політик.

За його словами, усе, що наразі з ним відбувається, є політичною розправою за його принципову політичну позицію.

"Заявляю, що я перебуваю в Україні і не збираюся ховатися від правосуддя. Я й надалі братиму участь у законних слідчих діях і домагатимуся справедливості як для себе, так і для всіх українських виборців, які довірили мені високе звання народного депутата України", — запевнив Медведчук.

Нагадаємо, сьогодні, 11 травня 2020 року, влада провела обшуки вдома у Віктора Медведчука і у члена Політради партії Тараса Козака, а також черговий обшук в офісі партії "Опозиційна платформа — За життя".

У партії назвали це помстою і розправою над головою Політради і підкреслили, що протиправні дії влади стали відповіддю на широкомасштабне святкування Дня Перемоги у Великій Вітчизняній війні, яке партія організувала по всій Україні.

Раніше народний депутат Ілля Кива заявив, що Віктор Медведчук знаходиться в Україні і нікуди виїжджати не збирається.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини