Головна Новини Політика внутрішня політика Віктор Медведчук про свій арешт: Я добре розумів, на що я йшов, коли став опозиційним політиком
commentss НОВИНИ Всі новини

Віктор Медведчук про свій арешт: Я добре розумів, на що я йшов, коли став опозиційним політиком

Народний депутат зазначив, що буде і далі боротися з беззаконням

25 серпня 2021, 15:59
Поділіться публікацією:

Голова Політради опозиційної партії за життя Віктор Медведчук продовжує працювати навіть перебуваючи під домашнім арештом. Про це він розповів в ексклюзивному інтерв'ю на телеканалі "Перший незалежний".

Віктор Медведчук про свій арешт: Я добре розумів, на що я йшов, коли став опозиційним політиком

Віктор Медведчук. Фото з відкритих джерел.

"Багато читаю, багато слухаю, багато дивлюся, аналізую політичну, економічну, соціальну ситуацію. І роблю певні висновки для ідеології нашої партії, для боротьби з владою в інтересах громадян, в інтересах виборців. Це те головне, чому я приділяю час в умовах домашнього арешту ", — заявив він.

За словами Медведчука, він розумів абсолютно всі ризики для себе, стаючи одним з лідерів опозиційної політсили. Але мало хто в ОПЗЖ допускав, що влада піде на порушення закону в боротьбі з опозицією.

"З приводу мого настрою. Воно не змінюється, тим більше в умовах небезпеки, в умовах боротьби. Я добре розумів, на що йшов, коли став опозиційним політиком. Я розумів і розумію сьогодні, що означає боротьба з чинною владою, — сказав опозиційний політик. — Може бути, ми, наша партія, до кінця не розуміли, до яких меж може дійти ця влада. Але вона дійшла. Тому стан боротьби, стан настрою на боротьбу — це головне, що є сьогодні і в моїх діях, і в моїх думках ".

Народний депутат зазначив, що боротися з беззаконням і свавіллям теперішньої влади буде і далі. У цьому його головною підтримкою є сім'я.

"Нічого не змінилося для мене. Нічого не змінилося для моєї сім'ї, яка підтримує мене всіляко і стимулює мене на боротьбу з тим свавіллям, яке здійснюється владою по відношенню до мене, по відношенню до партії, так, власне кажучи, і по відношенню до всього того прогресивного, що є у нас в країні ", — заявив політик.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що Віктор Медведчук вважає, що ідеологія "анти-Росії" руйнує українську державу. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що Медведчук розповів, що об'єднає Україну і не дасть розвалити країну. Лідер ОТЗЖ впевнений, що Україна повинна стати правовою соціальною державою. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини