Головна Новини Політика внутрішня політика Віктор Медведчук: Ідеологія «анти-Росії» руйнує українську державу
commentss НОВИНИ Всі новини

Віктор Медведчук: Ідеологія «анти-Росії» руйнує українську державу

Віктор Медведчук вважає, що постмайданна влада веде Україну до деградації

23 серпня 2021, 23:00
Поділіться публікацією:

Послідовно проведена екс-президентом політика поділу українців за принципом мови, віросповідання, місця проживання, яку взяла на озброєння чинна влада, як мінімум приведе Україну до політичної резервації в цивілізованому світі, а як максимум — до втрати суверенітету і незалежності. До такого висновку прийшов голова Політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктор Медведчук знову аналізуючи статтю президента РФ Володимира Путіна "Про історичну єдність росіян і українців" і реакцію на неї минулої і нинішньої влади.

Віктор Медведчук: Ідеологія «анти-Росії» руйнує українську державу

Віктор Медведчук. Фото: з відкритих джерел.

"В Україні йде примітивізація системи державного управління. Ідеологія "анти-Росії" руйнує українську державу, опускає нас навіть не до рівня Середньовіччя, а до рівня племені, у якого одна мова, одна кухня, одні танці і одні ідоли. При цьому плем'я легко загнати в резервацію і відібрати у нього землі і взагалі майбутнє. Завжди менш цивілізований народ програє більш цивілізованого. Саме тому прокляття і руйнування залишків досить розвиненої радянської цивілізації — обов'язковий пункт наших горе-реформаторів", — пише Віктор Медведчук.

При цьому Медведчук нагадує, що саме союз українців і росіян дозволяв їм бути повноцінними членами європейської родини. Але зараз цей історичний аспект намагаються викреслити зі свідомості українців.

"Українцям вселяють, що вони були цивілізованими європейцями, просто забули це, російські змусили їх це забути. Насправді ж в основному в союзі з Росією Україна входила в європейську і світову культуру. Українців змушують згадати те, чого не було, а забути реально славне минуле, знецінити його. З точки зору менеджменту — забути історію колишнього успіху ", — додає політик.

Опозиційний політик вказує на те, що, на його думку, потрібно зробити, щоб об'єднати країну.

"Перше, що потрібно зробити в перетворенні країни, це зрозуміти, що за країна нам дісталася, які люди тут живуть і як влада, держава може зробити їх життя кращим. Україна історично склалася з безлічі частин, які раніше входили до складу інших держав, а тому стиснення від багатонаціональної держави до одного етносу або племені — це деградація. Тим більше для країни, яка перебуває в центрі Європи, де говорять на різних мовах, ходять до різних церков, шанують різних героїв, вибудовувати ідентичність, яка близька лише частини населення, є стратегічною помилкою, яка веде до руйнування країни. Зліпити країну по чужим лекалами — ще більша дурість, адже тоді ми робимо країну не своїм громадянам, а зовнішнім силам ", — підсумував Віктор Медведчук.

Раніше Віктор Медведчук вже аналізував статтю президента РФ Володимира Путіна "Про історичну єдність росіян і українців".

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що нардеп від ОПЗЖ Анатолій Бурмич заявив, що глава політради партії "Опозиційна платформа — За життя", Віктор Медведчук міг би втекти куди завгодно, але залишився, щоб будувати правову і заможну країну. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в ОПЗЖ вважають, що активність прокурорів у справі Віктора Медведчука пов'язана з наближенням Дня Незалежності. Детальніше про це читайте в нашій статті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини