Головна Новини Політика внутрішня політика Відновлення відносин із Росією є першочерговим завданням для економіки України - Медведчук
commentss НОВИНИ Всі новини

Відновлення відносин із Росією є першочерговим завданням для економіки України - Медведчук

Нардеп вважає, що реалізацією цього завдання є підвищення рівня життя

27 жовтня 2021, 13:14
Поділіться публікацією:








Голова політради партії "Опозиційна платформа — За життя", народний депутат Віктор Медведчук вважає, що Україна не зможе домогтися енергозабезпечення і вирішити низку інших питань без відновлення відносин з Росією та країнами СНД. Про це повідомляє "112".

Відновлення відносин із Росією є першочерговим завданням для економіки України - Медведчук

Віктор Медведчук. Фото "112"

"Треба сідати, треба розмовляти та треба домовлятися. Це єдиний рецепт, він є, на мій погляд, безальтернативним. У нас немає інших джерел для того, щоб ми могли забезпечити нормальне життя країни та людей... Тому що постачання вугілля, та багато іншої продукції, є неможливими через те, що якщо не використовувати залізницю, а використовувати порти, які обмежені у вантажоперевалках, ми все одно прийдемо до того, що треба домовлятися з сусідами, з Росією та з Білоруссю, насамперед країнами СНД. Це вигідно не тільки в питаннях енергетичного забезпечення, це ще й вигідно безпосередньо в питаннях конкурентоспроможності нашої продукції на ринках цих країн, тому ми й говоримо: відновлення торгових економічних відносин з Росією та СНД є першочерговим завданням для економіки країни, а реалізацією цього першочергового завдання є підвищення рівня життя, рівня економіки, а отже, і рівня забезпечення громадян в Україні", — зазначив Медведчук.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало про те, що "омбудсмен" ОРДО Дар'я Морозова розповіла, що представники ОРДЛО у гуманітарній підгрупі вимагали від України повернути у переговорний процес Медведчука.

Також портал "Коментарі" повідомляв про те, що Віктор Медведчук вважає, що українці розчаровуються у своєму виборі 2019 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Субъективно о объективном

27 жовтня 2021, 16:27

Ой, я не можу! Воно сказало :"...посадить Медведчука лет на 15..." Козлик, язычок прикуси, он тебе еще пригодится. Можлыво.

Кот Бегемот

27 жовтня 2021, 13:53

Первоочередная задача-посадить Медведчука лет на 15 за госизмену


Новини