Головна Новини Політика внутрішня політика Ви повинні знати правду: Юрій Загородній звернувся з трибуни Верховної Ради до українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Ви повинні знати правду: Юрій Загородній звернувся з трибуни Верховної Ради до українців

Україна ставить все нові і нові антирекорди, Загородній

6 жовтня 2021, 15:26
Поділіться публікацією:








Ви повинні знати правду: Юрій Загородній звернувся з трибуни Верховної Ради до українців

Юрій Загородній. Фото з відкритих джерел

Народний депутат України, член політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Юрій Загородній звернувся з трибуни Верховної Ради до українців, і заявив про справжню причину репресій проти Віктора Медведчука і неугодних ЗМІ.

"Сьогодні я звертаюся до українського народу. Ви повинні знати правду, чому влада влаштовує репресії проти партії "Опозиційна платформа — За життя", чому тримає під арештом Віктора Медведчука, чому так звана демократична команда закрила канали антиконституційними рішеннями РНБО. Причина одна: тільки там ви могли почути правду ", — підкреслив парламентарій.

Загородній зазначив, що влада не перемогла корупцію, а очолила її, в результаті чого Україна ставить все нові і нові антирекорди. Один з них — це те, що 1 жовтня "Нафтогаз" продавав блакитне паливо на Українській енергетичній біржі за ціною $ 1440 за тисячу кубометрів, що навіть вище європейських цін.

Ще один приклад, який навів Юрій Загородній, — це те, що в результаті непрофесіоналізму і геополітичних прорахунків діючої влади, українська ГТС, будучи однією з найбільших у світі, ризикує перетворитися на "купу металобрухту".

"Нагадаю, більше 15 років Віктор Медведчук відстоює ідею створення тристороннього газотранспортного консорціуму між ЄС, Україною і РФ. Це дозволило б зберегти українську ГТС і гарантувати її безперебійну роботу, а українців забезпечити дешевим газом ", — вважає народний депутат України.

Також Загородній звернув увагу на ситуацію з коронавірусом і, власне вакцинацією, яка, за словами парламентарія, в Україні на рівні африканських країн.

"Замість того щоб спочатку вимолювати вакцини у світових лідерів, а потім купувати те, що було не потрібно іншим — Україна могла б виробляти вакцини проти COVID-19 на українських потужностях. Могла б, якби скористалася домовленостями Віктора Медведчука. Ще восени минулого року Росія готова була безкоштовно поділитися технологією виробництва, а Україна не тільки забезпечила б власних громадян, але і могла б згодом заробляти на поставках української вакцини за кордон ", — зазначив політик.

Загородній наголосив, що це всього лише кілька ініціатив Віктора Медведчука, в яких гостро потребує Україна і українці і які були проігноровані владою.

Нагадаємо, народний депутат України, голова політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктор Медведчук заявив, що Україна як ніколи потребує цивільному опорі діючої влади, яка формує тоталітарну, диктаторську державну систему. І це не Майдан і заворушення. Опір повинен бути усвідомленим, творчим і ефективним.

"Основою опору кожного громадянина України має стати не емоційне невдоволення владою, а тверда громадянська позиція щодо непорушності Конституції України, законності, непорушності прав і свобод громадян, якою б мовою вони не говорили, яку б релігію не сповідували, яких би політичних поглядів не дотримувалися ", — підкреслив політик.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що політолог Олексій Якубін вважає , що пропозиція Медведчука про прямі закупівлі газу в РФ може завадити владі продовжувати заробляти на українцях.

Також "Коментарі" інформували про те, що народний депутат і співголова "Опозиційною платформи — За життя" Юрій Бойко заявив , що влада обдурила українців у всьому, а тепер почала тиснути тих, хто говорить людям правду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини