Головна Новини Політика внутрішня політика Верховна Рада сьогодні може запровадити надзвичайний стан: які області розглядатимуться
commentss НОВИНИ Всі новини

Верховна Рада сьогодні може запровадити надзвичайний стан: які області розглядатимуться

Рішення ВР стосуватиметься лише декількох областей, а не всієї території України

23 лютого 2022, 11:44 comments1412
Поділіться публікацією:

Верховна Рада сьогодні, 23 лютого, може ухвалити рішення щодо запровадження надзвичайного стану в деяких областях України. Таку заяву зробив народний депутат від "Голосу" Ярослав Желєзняк у своєму Telegram-каналі. За словами нардепа, голосування може відбутися сьогодні о 12:30.

Верховна Рада сьогодні може запровадити надзвичайний стан: які області розглядатимуться

Військові - фото з відкритих джерел

Народний депутат підкреслив, що запровадження надзвичайного стану стосуватиметься лише певних областей, а не всієї території України.

Скоріше за все, запровадження надзвичайного стану розглядатиметься на територіяї, що межують з Росією, а також в ЛНР і ДНР.

Нардеп від "Слуги народу" Ольга Василевська у своєму Telegram-каналі підтвердила інформацію щодо розгляду запровадження надзвичайного стану. 

За інформацією Василевської, запровадження надзвичайного стану може торкнутися низки областей, зокрема Донецької, Луганської, Київської, Херсонської та Харківської областей.

Нардеп від "Слуги народу" наголосила, що надзвичайний стан запроваджується, відповідно до закону, максимально на 60 днів, однак можливість пролонгації за потребою все ж існує.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у МЗС України видали термінові рекомендації тим українцям, які зараз у РФ. У МЗС України закликають українців не ризикувати і якнайшвидше покинути Росію. Тим же, хто запланував найближчим часом поїздку до Росії в міністерстві наполегливо радять відмовитися від такої ідеї.

Також "Коментарі" писали, що голова українського МЗС Дмитро Кулеба прокоментував опубліковану в американській пресі інформацію про нібито плани з евакуації з Києва державного голови Володимира Зеленського.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини