Головна Новини Політика зовнішня політика У МЗС України видали термінові рекомендації тим українцям, які зараз у РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

У МЗС України видали термінові рекомендації тим українцям, які зараз у РФ

МЗС рекомендує громадянам України утриматися від будь-яких поїздок до Російської Федерації

23 лютого 2022, 11:31
Поділіться публікацією:

У МЗС України закликають українців не ризикувати і якнайшвидше покинути Росію. Тим же, хто запланував найближчим часом поїздку до Росії в міністерстві наполегливо радять відмовитися від такої ідеї. Як передає видання "Коментарі", про це йдеться у заяві МЗС України.

У МЗС України видали термінові рекомендації тим українцям, які зараз у РФ

МЗС України. Фото: з відкритих джерел

У МЗС зазначають, що у зв'язку з посиленням російської агресії проти України українцям краще якнайшвидше повернутися назад на Батьківщину, тому що у разі потреби Україна не зможе гарантувати надання всіх послуг з надання консульської допомоги на території РФ.

Міністерство звертає увагу, що ті громадяни України, які сприймуть нехтування рекомендаціями і все ж таки залишаться на території країни-агресора, можуть стукнутися з новими проблемами, допомогти з вирішенням яких Україна не зможе.

За інформацією МЗС, громадяни України при виникненні необхідності можуть звертатися до Посольства України в РФ та генконсульства в Санкт-Петербурзі, Ростові-на-Дону, Єкатеринбурзі та Новосибірську.

Читайте також на порталі "Коментарі" — відомий український журналіст та телеведучий Дмитро Гордон розповів, що Донбас, навіть якщо взяти всю територію Донецької та Луганської областей, не потрібен Путіну. Його не цікавить цей регіон, який потребує дуже великого фінансування. Мета Путіна – виключно вся Україна. Гордон припустив, що після того, як російська армія увійде до "ДНР" та "ЛНР", вона спробує впритул підійти до лінії розмежування, де стоїть українська армія. Після того, як "хотілки" Путіна будуть відкинуті, почнуться жорстокі бої. Також журналіст припускає, що війська Путіна спробують взяти Маріуполь, Слов'янськ та Краматорськ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини