Головна Новини Політика внутрішня політика Верховна Рада проголосувала за відставку Резнікова: хто може посісти його місце і ким стане колишній міністр
commentss НОВИНИ Всі новини

Верховна Рада проголосувала за відставку Резнікова: хто може посісти його місце і ким стане колишній міністр

За відставку Резнікова проголосували понад триста нардепів

3 листопада 2021, 14:31
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Верховній Раді проголосували за відставку Олексія Резнікова з посади віце-прем'єр-міністра, міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України. Про це повідомляють кореспонденти порталу "Коментарі".

Верховна Рада проголосувала за відставку Резнікова: хто може посісти його місце і ким стане колишній міністр

Олексій Резніков. Фото: прес-служба президента

За відповідне рішення проголосували 329 народних обранця.

Видання ТСН, посилаючись на власні джерела, пише про те, що Резніков можливо стане не просто міністром оборони, а збереже за собою портфель віцепрем'єра, який очолить і оборонку, і реінтеграцію.

Для довідки: Олексій Рєзніков обійняв посаду віцепрем'єра та міністра з реінтеграції тимчасово окупованих територій у березні 2020 року. У понеділок, 1 листопада, міністр написав заяву про звільнення.

Як повідомляють журналісти "Коментарів", завтра 4 листопада відбудеться голосування про призначення Резнікова на посаду міністра оборони України.

Фракція "Слуга Народу" на правах коаліції надіслала Кабінету Міністрів України пропозиції щодо внесення на вакантні посади в уряді. Ірину Верещук – на посаду віце-прем'єр-міністра України, міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.

Раніше "Коментарі" інформували про те, що Олексій Резніков подав заяву про звільнення за власним бажанням. Не виключено, що він обійме посаду міністра оборони, а на його місце в Мінреінтеграції прийде нардепи (фракція "Слуга народу") Ірина Верещук. Наші експерти розповіли, про що можуть говорити такі перестановки.

Також "Коментарі" повідомляли про що говорять кадрові перестановки в уряді. Експерти оцінили для порталу "Коментарі" цю кадрову "чистку" в урядових лавах. Політексперт, кандидат політичних наук Олександр Палій вважає, що ми бачимо спробу Банкової посилити уряд, показати його більш презентабельним, дієздатним. Поліпшити загалом ситуацію з Кабміном. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини