Головна Новини Політика внутрішня політика В Україні є безліч людей, які проти того, що влада будує тут «анти-Росію» - Медведчук
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні є безліч людей, які проти того, що влада будує тут «анти-Росію» - Медведчук

Віктор Медведчук підкреслив, що в Україні не захотіли почути основні меседжі Володимира Путіна

25 серпня 2021, 18:00
Поділіться публікацією:

Голова Політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктор Медведчук у своїй статті   "Який може бути Україна? Якою бути Україні?", Аналізує ті перспективи, які є в України, виходячи з її потенціалу, і то майбутнє, до якого веде країну чинна влада. Про це розповів сам опозиційний політик в ексклюзивному інтерв'ю на телеканалі "Перший незалежний".

В Україні є безліч людей, які проти того, що влада будує тут «анти-Росію» - Медведчук

Віктор Медведчук. Фото з відкритих джерел.

Знову повертаючись до статті президента Росії "Про історичну єдність росіян і українців", Віктор Медведчук підкреслив, що в Україні не захотіли почути основні меседжі Володимира Путіна.

"Він жодним чином не зазіхає на державність України. Більш того, він не зазіхає на побудову в Україні так званої форми державного устрою, на шлях будівництва якого стала сьогоднішня влада, -" анти-Росії ". Він говорить про те, що є люди в Україні, і в першу чергу російськомовне населення, яке не погоджується з тим, що тут хочуть будувати "анти-Росію". і це правда, бо так вважають виборці нашої партії, так вважають дуже багато людей у нас в країні ", — Віктор Медведчук.

Раніше, аналізуючи статтю Володимира Путіна, голова Політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктор Медведчук заявив, що одна тільки українізація не може стати повноцінною ідеологією існування держави в сучасному світі.

"Цю ідеологію доповнили іншою метою — перетворенням України в" анти-Росію ", і ця мета швидко стає основною. Вона абсолютно не вигідна українському народу і є продуктом, нав'язаним української влади диктатом західних країн у форматі зовнішнього управління, яке, на жаль, здійснюється в країні ", — зазначив опозиційний політик.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що Голова Політради опозиційної партії за життя Віктор Медведчук продовжує працювати навіть перебуваючи під домашнім арештом. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що Віктор Медведчук вважає, що постмайданна влада веде Україну до деградації. Опозиційний політик вказує на те, що, на його думку, потрібно зробити, щоб об'єднати країну. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Александр

25 серпня 2021, 17:09

Рашка что хотела то получила нехер было соваться в Украину и воровать Крым и Донбасс я понятно обьяснил Медведчуку и компании позицию гражданина Украины и контрольный выстрел я русский

светлана

25 серпня 2021, 17:09

Одесса против антиРоссии


Новини