Головна Новини Політика внутрішня політика У справі Медведчука і опозиції немає закону, - Ілля Ківа
commentss НОВИНИ Всі новини

У справі Медведчука і опозиції немає закону, - Ілля Ківа

Медведчука усіма силами намагаються вимкнути з української політики, - Ківа

4 вересня 2021, 19:00
Поділіться публікацією:

Народний депутат від "Опозиційної платформи — За життя" Ілля Ківа вважає, що влада йде на будь-які порушення закону щодо опозиції і глави Політради ОПЗЖ Віктора Медведчука, щоб видавити сильного противника з політичного життя України.

У справі Медведчука і опозиції немає закону, - Ілля Ківа

Ілля Ківа. Фото з відкритих джерел.

"Тут немає закону. У справі Медведчука і опозиції закон закінчується і починається історія хаосу, беззаконня, самодурства з боку влади. Медведчука усіма силами намагаються вимкнути з української політики. Це і зовнішні і внутрішні сили, які побачили у Вікторі Володимировича послідовного і сильного лідера, професіонала. Чекати від влади послаблень щодо Медведчука не варто ", — сказав він.

Також Ківа зазначив, що в питанні боротьби з Віктором Медведчуком діючий режим тільки продовжує політику попередників.

"З 2005 року США і західні партнери всіма силами намагалися знищити фігуру Медведчука на політичній дошці. З 2014 року в Україні його ім'я демонізувати, його перетворювали в "кума Путіна". Кожна нова влада лише підхоплювала цю естафету, бачачи в ньому серйозного суперника. Він ворог і загроза, тому що він зупинить свавілля в нашій країні", — зазначив нардеп.

При цьому опозиціонер пояснив: "Ми вже на вибори йшли з чіткою, послідовною програмою виходу з положення, що склалося, з економічної прірви. Але саме це лякає владу, і вона сьогодні вибрала собі за мету Віктора Медведчука. Він для них загроза номер один, тому що саме він знає і зможе вирішити існуючі проблеми. Влада його просто злякалася", — підсумував Ілля Ківа.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що народний депутат Віктор Медведчук прокоментував рішення Печерського районного суду про продовження термінів запобіжного заходу у вигляді утримання під домашнім арештом. Політик вважає, що справа проти нього сфальсифіковано СБУ і ДБР. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що голова політради партії ОПЗЖ Віктор Медведчук вважає, що сьогодні в Україні виявляється внутрішній вплив на суди через адмінресурс. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини