Головна Новини Політика внутрішня політика У прокуратури немає доказової бази, - Німченко про нову підозру Медведчуку
commentss НОВИНИ Всі новини

У прокуратури немає доказової бази, - Німченко про нову підозру Медведчуку

Василь Німченко висловився про нову підозру Медведчуку

11 жовтня 2021, 14:22
Поділіться публікацією:








У прокуратури немає доказової бази у справі голови політради партії "Опозиційна платформа — За життя", народного депутата Віктора Медведчука. Про це заявив представник ОПЗЖ Василь Німченко в ефірі телеканалу "Перший Незалежний".

У прокуратури немає доказової бази, - Німченко про нову підозру Медведчуку

Василь Німченко. Фото: пресслужба "Опозиційної платформи - За життя"

"Було висунуто обвинувачення, яке ми безумовно чекали. Ви знаєте, що у першій справі (проти Віктора Медведчука — ред.) Нічого не підтвердилося. Зараз закінчується термін досудового арешту Віктора Володимировича, тому вони придумують новий склад злочину і придумують нові підозри", — підкреслив Німченко.

"Всі бачили, що вчора показувала генпрокурор Ірина Венедиктова. Ми там бачили лише гіпотезу і диспозицію важких статей, за якими звинувачується Віктор Володимирович. Де там зрада батьківщині? Вона передбачає умисні дії в інтересах іншої країни і завдану шкоду" — обурений нардеп.

"Підозра має ґрунтуватися на допустимих і достовірних доказах. А в цій справі про докази взагалі не йдеться. Йдеться про прізвища, і все. Адвокати під час засідань в пух і прах розіб'ють всі аргументи, але найголовніша проблема — там немає ніяких доказів . Ці плівки були отримані ще у 2014-2016 роках, а внесли до реєстру їх тільки в цьому році ", — пояснив опозиціонер.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що депутат від партії ОПЗЖ Анатолій Бурмич заявив, що все, що відбувається зараз навколо Медведчука, — це спроба зробити не суд, а судилище.

Також "Коментарі" інформували про те, що в ОПЗЖ прокоментували нове абсурдну справу проти Медведчука. У партії переконані, що чинна влада продовжує взятий курс проти Віктора Медведчука.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини