Головна Новини Політика внутрішня політика У Кабміні можуть з'явитися нові міністри: названі кандидатури
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кабміні можуть з'явитися нові міністри: названі кандидатури

Володимир Зеленський також буде присутній на засіданні і приймати рішення про призначення

15 грудня 2020, 17:08
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 15 грудня, буде проведено засідання фракції "Слуги народу", в ході якого буде обговорюватися призначення 3 нових міністрів в уряд Дениса Шмигаля. Увечері розглядатимуть кілька кандидатур на посади міністрів. В їх число будуть входити Сергій Шкарлет, Юлія Лапутіна, а також Юрій Вітренко. Про це сайту РБК-Україна розповіла нардеп Галина Янченко.

У Кабміні можуть з'явитися нові міністри: названі кандидатури

ФОТО: З відкритих джерел

На посаду міністра освіти та науки розглядатимуть кандидатуру Сергія Шкарлета. На цей час чиновник є тимчасово виконавцем обов'язків міністра освіти та науки. Влітку поточного року профільний комітет Верховної Ради не схвалив його призначення міністром. Причиною тому послужив зв'язок Шкарлета з Партією регіонів в минулому. До слова, в червні 2020 року в монографії та наукових роботах Сергія Шкарлета виявили академічний плагіат у великому обсязі.

Юрій Вітренко, є гендиректором в інвестиційної компанії "АЯ Капітал" і колишнім директором з розвитку бізнесу Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" буде розглядатися на посаду глави Міністерства енергетики.

Юлія Лапутінова, українська військовослужбовиця, контррозвідниця, кандидат психологічних наук і за сумісництвом генерал-майор Служби безпеки України, розглянуть як кандидата на пост міністра у справах ветеранів. У 2014 році Лапутінова була призначена заступником начальника Департаменту контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері інформаційної безпеки Служби безпеки України. Вона займається контррозвідкою у сфері інформаційної безпеки

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що українські педагоги виступили за призначення міністра освіти, а також про те, що нардепи продовжили дію особливого статусу Донбасу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

xxx

16 грудня 2020, 03:15

СEKС Знaкoмcтвa! Oдинокие и Зaмужниe очень хoтят ceкca, все бeсплатнo и анoнимнo. Здеcь дaют в пoпу и бeрут в рoт, мoжешь убедитьcя cам------ http://bit.do/mesexo


Новини