Головна Новини Політика внутрішня політика Тимошенко в черговий раз змінила зачіску
commentss НОВИНИ Всі новини

Тимошенко в черговий раз змінила зачіску

На знімку видно, що свої кокетливі локони Юлія Володимирівна змінила на строгу укладку

27 квітня 2021, 01:40
Поділіться публікацією:

Лідер партії "Батьківщини" Юлія Тимошенко вирішила знову поміняти зачіску і приміряла новий стиль. Фото вона опублікувала в Instagram.

Тимошенко в черговий раз змінила зачіску

Юлія Тимошенко (фото з відкритих джерел)

"Коли фото точно передає настрій ...", — підписала політик свій пост.

На знімку видно, що свої кокетливі локони Юлія Володимирівна змінила суворої укладанням а-ля "равлик" — на зразок тієї, що носила в далекому 2014-му році. Тоді злі язики називали подібну зачіску "учительській".


Тимошенко в черговий раз змінила зачіску - фото 2

Як повідомляли раніше Юлія Тимошенко поділилася, що через напружену роботу не може обмежуватися в харчуванні. За словами Тимошенко, вона дуже любить поїсти і вважає це своєю проблемою. Вона додала, що іноді вечеряє після 21.00. Тимошенко також розповіла, що всі спожиті калорії, вона спалює на щоденній ранковій пробіжці. Вона стверджує, що може пробігти відстань від шести до десяти кілометрів, в залежності від того, скільки має вільного часу.

Нагадаємо, команди Юлії Тимошенко і Володимира Зеленського нібито ведуть переговори про об'єднання "Слуги народу" з "Батьківщиною" в рамках коаліції. Про це заявила в ефірі одного з українських телеканалів сама Юлія Володимирівна, а потім це підтвердив і нардеп від "Батьківщини" Михайло Волинець. Політичний експерт Світлана Кушнір підкреслює, що ставки на об'єднання ростуть. Але звертає увагу, що після з'їзду партії СН і анігіляції в її рядах Олександра Дубинського, партійна дисципліна зросте. І голосувати зеленою кнопкою нардепи від монобольшинства стануть активніше. Що знижує гостру потребу в залученні додаткових ресурсів. Втім, заради страховки (хіба мало що), переговорний процес між "Слугою народу" і "Батьківщиною", схоже, вирішили не згортати.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини