Головна Новини Політика рада Тимошенко розповіла, що їсть на сніданок і скільки кілометрів може пробігти за годину
commentss НОВИНИ Всі новини

Тимошенко розповіла, що їсть на сніданок і скільки кілометрів може пробігти за годину

Політик заявила, що дуже любить поїсти та вважає це своєю проблемою

25 лютого 2021, 12:11
Поділіться публікацією:

Лідер партії "Батьківщина", народний депутат Юлія Тимошенко поділилася, що через напружену роботу не може обмежуватися в харчуванні. Про це політик заявила в ефірі програми "Хард з Влащенко", передає "Гордон".

Тимошенко розповіла, що їсть на сніданок і скільки кілометрів може пробігти за годину

Тимошенко розповіла, що їсть на сніданок і скільки кілометрів може пробігти за годину - фото з відкритих джерел

За словами Тимошенко, вона дуже любить поїсти, і вважає це своєю проблемою. Вона додала, що іноді вечеряє після 21.00:

"Снідаю дуже щільно. Я люблю поїсти. Шкода, але це моя проблема. На сніданок може бути все що завгодно. Я багато їм на сніданок, щоб менше їсти ввечері. За такої напруженої роботи, як у мене, я повинна дуже добре обідати — я не можу собі ні в чому відмовити ", — поділилася політик.

Тимошенко також розповіла, що всі спожиті калорії, вона спалює на щоденній ранковій пробіжці. Вона стверджує, що може пробігти відстань від шести до десяти кілометрів, в залежності від того, скільки має вільного часу.

"Сьогодні чотири. Не так багато. Але я хочу сказати, що люди, які не бігають, повинні хоча б ходити. Це дає сили прожити будь-який робочий день ефективно ", — впевнена політик.

Нагадаємо, що напрямок роботи українського уряду є визначальною умовою для народного депутата Юлії Тимошенко в разі ймовірного прем'єрства. За словами Тимошенко, створення нового уряду, який би політик очолила, звичайно, можливо. До того ж зараз в кулуарах влади активно ведуться переговори про можливість зміни прем'єр-міністра і всього Кабміну. Найголовніше, як стверджує нардеп, що для президента, що для представників більшості політичних сил — це об'єднання парламенту, а потім і всієї України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини