Головна Новини Політика внутрішня політика Свіжий президентський рейтинг: хто складе конкуренцію Зеленському
commentss НОВИНИ Всі новини

Свіжий президентський рейтинг: хто складе конкуренцію Зеленському

Чинного главу держави Володимира Зеленського, як і раніше, підтримує більшість українців

10 грудня 2021, 14:40
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський продовжує займати лідируючі позиції у президентському рейтингу. Якби вибори президента відбулися найближчої неділі, то за чинного главу держави проголосувало б 23,5% виборців. Як передає видання "Коментарі", про це свідчать результати соцопитування групи "Рейтинг".

Свіжий президентський рейтинг: хто складе конкуренцію Зеленському

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

На другому місці у президентському рейтингу, як і раніше, п'ятий президент України Петро Порошенко. Лідери "Європейської Солідарності" хочуть бачити на чолі держави 13,4% наших співвітчизників. Практично однакова підтримка у лідерів "Батьківщини" Юлії Тимошенко та "ОПЗЖ" Юрія Бойка. Тимошенко підтримує 9,9%, а Бойка – 9,3%.

Дедалі ближче до лідерів президентського рейтингу підбирається екс-глава Верховної Ради Дмитро Разумков, який неодноразово давав зрозуміти, що має президентські амбіції. Його готові підтримати 7,5%. Стабільний 6,7% має лідер партії "Сила і честь" Ігор Смешко. Майже стільки ж, а саме 6,5% є у лідера партії "Наші" Євгена Мураєва. Замикає компанію найрейтинговіших політиків Володимир Гройсман. Має 5,5%.

Читайте також на порталі "Коментарі" — "Рейтинг" оприлюднив новий партійний рейтинг. "Золото" в рейтингу знову дісталося "Слузі народу". Далі йдуть "ЄС" та "ОПЗЖ". З цікавого – крім "Батьківщини" та "Сили та честі" прохідний бар'єр тепер також проходять партії Разумкова, Гройсмана та Мураєва.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло – за результатами соціологічного опитування КМІС Володимир Зеленський втратив підтримку, але все одно утримав свої лідируючі позиції.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини