Головна Новини Політика внутрішня політика Стало відомо, коли відбудуться позачергові вибори мера у Запоріжжі
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, коли відбудуться позачергові вибори мера у Запоріжжі

Попередньою датою названо останню неділю жовтня 2022 року

25 січня 2022, 19:10
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Названо попередню дату проведення виборів міського голови у місті Запоріжжі. Про це повідомила на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook народний депутат Юлія Яцик.

Стало відомо, коли відбудуться позачергові вибори мера у Запоріжжі

Місцеві вибори - фото з відкритих джерел

Сьогодні, 25 січня, на засіданні Підкомітету Верховної Ради з виборів було ухвалено рішення про призначення позачергових виборів запорізького міського голови.

Попередня дата проведення виборів міського голови Запоріжжя – остання неділя жовтня (30.10.2022 року).

Остаточне рішення за датою виборів прийматиме Комітет з організації державної влади. Результати рішення стануть відомими завтра, 26 січня.

Стало відомо, коли відбудуться позачергові вибори мера у Запоріжжі - фото 2

Знімок з екрана: Fecebook.com/Юлія Яцик

Раніше портал "Коментарі" повідомив, що народний депутат розповів, чому ви повинні провести закрите засідання парламенту за участю Володимира Зеленського. Петро Порошенко заявив про кілька ключових моментів, яких вимагає його партія.

Сайт "Коментарі" писав про те, що у команді Зеленського назрів новий скандал — голова Податкового та митного комітету Верховної Ради України Данило Гетьманцев може виявитися причетним до російського ФСБ і знищення українського бізнесу. Докладніше про це читайте у нашій статті. 

Читайте також про те, що сьогодні, 25 січня, енергетики з сусідньої республіки Білорусь надають аварійну допомогу енергосистемі України. Згідно з опублікованими даними, резервні електричні потужності надаються на запит представників нашої країни. Минулого року також виникала потреба в аварійній допомозі. Зазначається, що тоді вона виникала через відсутність потужностей в енергосистемі України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини