Головна Новини Політика внутрішня політика Стала відома дата проведення нового засідання РНБО: яке питання розглянуть
commentss НОВИНИ Всі новини

Стала відома дата проведення нового засідання РНБО: яке питання розглянуть

Нове засідання РНБО проведуть вже на цьому тижні

14 жовтня 2021, 20:25
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Президент України доручив провести чергове засідання Ради національної безпеки і оборони (РНБО). Про це повідомляє пресслужба РНБО на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook.

Стала відома дата проведення нового засідання РНБО: яке питання розглянуть

Засідання РНБО. Фото: president.gov.ua

Володимир Зеленський доручив секретарю РНБО Олексію Данилову організувати проведення засідання 15 жовтня о 16:00.

У повідомленні наголошується, що   всі члени Ради повідомлені про дату, час і місце проведення засідання.

Як передає УНІАН, раніше під час презентації можливостей інформаційно-аналітичної системи "СОТА" в ситуаційному центрі Офісу президента Данилов повідомляв про те, що на засіданні заслухають звіти органів щодо контрабандистів, проти яких запровадили санкції. Крім того, за словами секретаря РНБО, в порядку денному передбачено питання надрокористування.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що нардеп розповів про сферу, в якій Україна "покладе Росію на лопатки". Незважаючи на те, що змагатися з Росією в кількості озброєння Україна поки що не може, є напрямок, де ми здатні не тільки вирівняти баланс сил, але і нанести агресору "неприйнятних втрат" в разі загострення ситуації. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також "Коментарі" інформували про те, що Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба розповів, що на саміті Україна-ЄС навіть не обговорювалося питання про те, щоб позбавити Україну безвізового режиму. Міністр вважає, що чутки про загрозу втрати Україною безвізового режиму поширюють деякі політичні гравці, які насправді не володіють ситуацією.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Олег Н.

14 жовтня 2021, 20:52

Вы, украинские убийцы и воры, главное не дергайтесь. Донбасс далеко не пойдет, дурней вас оккупировать нема. Но своё возьмём. А вот что от Украины останется, - большой вопрос.


Новини