Головна Новини Політика зовнішня політика Кулеба прокоментував розмови про можливе скасування Безвіза для українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Кулеба прокоментував розмови про можливе скасування Безвіза для українців

Міністр підтвердив, що Безвізу України з ЄС ніщо не загрожує

13 жовтня 2021, 13:45
Поділіться публікацією:

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба розповів, що на саміті Україна-ЄС навіть не обговорювалося питання про те, щоб позбавити Україну безвізового режиму. Як інформує видання "Коментарі", про це пише "Європейська правда".

Кулеба прокоментував розмови про можливе скасування Безвіза для українців

Дмитро Кулеба. Фото з відкритих джерел

Дмитро Кулеба вважає, що чутки про загрозу втрати Україною безвізового режиму поширюють деякі політичні гравці, які насправді не володіють ситуацією і не можуть розуміти, чи є перспектива скасування Безвіза. Поширюють такі фейки ті, хто хоче заробити на цьому додаткові політичні бали.

Міністр підкреслив, Україна не змінює свій курс на зближення з Європейським Союзом і сьогодні інтеграції в ЄС нічого не загрожує.

Зазначимо, вперше інформація про можливе скасування Безвіза для України, Грузії та низки інших країн з'явилася в кінці вересня. Пізніше в ЄС спростували цю інформацію, назвавши її такою, що не відповідає дійсності. На Банковій також заявили, що Безвіз ніхто скасовувати не збирається.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Дмитро Кулеба заявив, що українська влада ставить своїм пріоритетом зміцнення і переозброєння Військово-морських сил Збройних сил України. Український дипломат виступив проти підходу "не дратувати Росію" в Чорному морі.

Також раніше видання "Коментарі" повідомляло, чому в Офісі президента так наполягають на зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним, і чому Володимир Зеленський робить все, щоб ця зустріч відбулася. При цьому український дипломат зазначив, якщо Росія і далі буде відмовлятися йти на діалог, то Україна докладе всіх зусиль для створення нових проблем Росії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини