Головна Новини Політика внутрішня політика Справа проти мене сфальсифікована СБУ і ДБР: Медведчук про рішення суду про продовження запобіжного заходу
commentss НОВИНИ Всі новини

Справа проти мене сфальсифікована СБУ і ДБР: Медведчук про рішення суду про продовження запобіжного заходу

Завершення досудового слідства було приурочено саме до Дня Незалежності, - Медведчук

4 вересня 2021, 17:01
Поділіться публікацією:

Глава політради партії "Опозиційна платформа — За Життя", народний депутат Віктор Медведчук прокоментував рішення Печерського районного суду про продовження термінів запобіжного заходу у вигляді утримання під домашнім арештом. За словами політика, справа проти нього сфальсифікована СБУ і ДБР, а завершення слідства було приурочено до Дня Незалежності. Про це він повідомив в ефірі "Першого Незалежності".

Справа проти мене сфальсифікована СБУ і ДБР: Медведчук про рішення суду про продовження запобіжного заходу

Віктор Медведчук. Фото: 112ua

"Тобто, те, що сьогодні вибудовується в країні диктатура. Те, що йдуть масові зловживання і злочинні дії з боку влади, це зайве підтвердження, в тому числі і того, що сьогодні відбувалося тут. А починалося воно з того, що справа було сфальсифіковано Службою безпеки України незаконно, незаконно тому, що СБУ і її слідчі не мали права розслідувати цю справу, потім воно було передано в ДБР. потім прокуратура сфальсифікувала документи, які спрямовані сюди, і завершення досудового слідства було приурочено саме до Дня Незалежності. Генеральний прокурор відзвітував, що слідство завершено, відкриті матеріали для ознайомлення захисту і підозрюваним, і тим самим задекларувала в кращих радянських традиціях закінчення і завершення слідства ", — заявив Віктор Медведчук.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що голова політради партії ОПЗЖ Віктор Медведчук вважає, що сьогодні в Україні виявляється внутрішній вплив на суди через адмінресурс. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що співголова партії ОПЗЖ Вадим Рабінович розповів про нові подробиці справи Віктора Медведчука. Детальніше про це читайте в нашій статті.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ККК

5 вересня 2021, 12:45

Зеленое пархатое гавно богом себя возомнило?! Все же помнят что с паршивым исусиком случилось?!!))))

Кот Бегемот

4 вересня 2021, 21:04

Странно,что еще не на нарах.


Новини