Головна Новини Політика внутрішня політика Сергій Кривонос розповів про своє звільнення з ВСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Сергій Кривонос розповів про своє звільнення з ВСУ

З лав ЗСУ звільнений екс-заступник секретаря РНБО Сергій Кривонос

5 червня 2021, 13:45
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Сергій Кривонос розповів про своє звільнення з ВСУ

Сергій Кривонос звільнений з ЗСУ. Фото Facebook / Kryvonos Serhii

Генерал ВСУ і колишній секретар Ради національної безпеки і оборони України Сергій Кривонос був звільнений з лав Збройних сил. Про це він повідомив на своїй сторінці в Фейсбук.

Сьогодні, 5 червня, Кривонос опублікував пост у соціальній мережі, в якому розповів про своє звільнення, і про те, як це відбувалося. За словами Кривоноса, він був звільнений без рапорту, хоч сам і хотів продовжувати служити державі. Однак йому буквально вказали на двері, сказавши, що вільних місць немає. Хоча, на думку вже колишнього співробітника ВСУ, їх там достатньо. Відзначимо, що термін служби Сергія Кривоноса становить понад 32 років.

"Сотні навчань, тисячі стрільб, сотні польових виходів. Цікаво і дуже цікаво!!!! Дякую Господу, що дав мені долю і здоров'я служити в еліті Збройних Сил!!!!", — написав колишній зам. секретаря РНБО.

Своє звільнення Кривонос назвав початком нового етапу боротьби з реаліями беззаконня, яке твориться в нашій державі та, в тому числі в армії.

Нагадаємо, що в грудні 2020 року Сергій Кривонос був звільнений з посади заступника Секретаря РНБО. Політики і колеги Кривоноса припустили, що його звільнення безпосередньо пов'язано з висловлюванням в сторону Зеленського. Тоді президент заявив про загальну мобілізацію у разі настання російської армії на Україну, а у відповідь на це Кривонос зазначив, що український народ не є "гарматним м'ясом", і перш ніж закликати їх на війну, потрібно навчити тактик ведення бою.

Раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що в партії "Слуга народу" розповіли, які законопроекти по олігархах анонсували у Зеленського.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини