Головна Новини Політика внутрішня політика Секретар РНБО назвав причину відсутності українських санкцій проти Коломойського
commentss НОВИНИ Всі новини

Секретар РНБО назвав причину відсутності українських санкцій проти Коломойського

Питання тісно пов'язане зі Сполученими Штатами

25 березня 2021, 18:21
Поділіться публікацією:

Відсутність реакції українського уряду на введені США санкції проти Ігоря Коломойського та кількох нардепів пояснюється дуже просто. Головну причину, пов'язану все з тими ж Штатами, озвучив секретар Ради нацбезпеки і оборони Олексій Данилов, повідомляє "Дзеркало тижня".

Секретар РНБО назвав причину відсутності українських санкцій проти Коломойського

Ігор Коломойський потрапив під санкції США. Фото з відкритих джерел

За його словами, американські колеги не надавали Україні ніяких документів, які визначають законність накладених на окремих українських громадян санкцій в США.

Саме це зупиняє членів РНБО і інші урядові структури почати розгляд справ щодо Коломойського, а також депутатів Андрія Деркача та Олександра Дубинського.

Данилов підкреслив, що після відповідного звернення Америки і надання офіційних паперів в Україні обов'язково почнуться певні процеси.

Ймовірно, мається на увазі введення аналогічних економічних санкцій проти зазначених вище осіб. В іншому ж випадку можна вести лише розмови, але на законодавчому рівні у чиновників "зв'язані руки".

Нагадаємо, "Коментарі повідомляли, що США оголосили про введення санкцій проти олігарха Ігоря Коломойського на початку березня цього року.

Також журналісти спільно з експертами розбиралися, як сам бізнесмен поставиться до подібних обмежень.

Тоді політтехнолог Денис Богуш зазначив, що, на його думку, Коломойський може вважати Україну найбезпечнішою для себе країною. Чому експерт упевнений, що олігарх не зробить спроб виїхати за кордон, читайте в нашому матеріалі.

Також на порталі розповідали, як на введені Америкою санкції проти Ігоря Коломойського відреагував нинішній президент Володимир Зеленський.

Раніше експерти пояснювали, чому "розійшлися шляхи" Зеленського і Коломойського, яких у ЗМІ пов'язують діловим партнерством.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини