Головна Новини Політика президент Боротьба з олігархами: у Зеленського подякували США після санкцій проти Коломойського
commentss НОВИНИ Всі новини

Боротьба з олігархами: у Зеленського подякували США після санкцій проти Коломойського

В ОП відзначили, що "кожне справедливе рішення" в напрямку деолігархізації допомагає нашій країні "стати сильною і по-справжньому незалежною державою"

5 березня 2021, 19:49
Поділіться публікацією:

В ОП заявили, що Україна вдячна кожному партнеру за підтримку на шляху деолігархізації. Таку заяву Офіс Зеленського зробив після рішення Держдепу США про введення ряду санкцій проти Ігоря Коломойського, передає РБК-Україна.

Боротьба з олігархами: у Зеленського подякували США після санкцій проти Коломойського

Володимир Зеленський - фото з відкритих джерел

"Менш ніж за два роки каденції він (президент Володимир Зеленський — ред.) зробив для деолігархізації в рази більше, ніж будь-хто з попередніх президентів ... Україна вдячна кожному партнеру за підтримку на цьому шляху. Боротьба з олігархами лежить не тільки в площині кримінальної відповідальності ", — підкреслили в ОП.
У прес-службі Офісу Зеленського також підкреслили, що "кожне справедливе рішення" в напрямку деолігархізації допомагає нашій країні "стати сильним і по-справжньому незалежною державою".

Нагадаємо, що США ввели санкції проти українського олігарха Ігоря Коломойського. Причина — звинувачення в корупції і спробах підірвати демократію в Україні. Про це заявив Держсекретар США Ентоні Блінкен. Під санкції також потрапили дружина і діти олігарха — їм заборонили в'їзд на територію Штатів. Експерти відзначають, що Коломойському завдано серйозного удару в плані фінансового стану. "Без транзакцій, без активної залученості в світову фінансову систему, де США грають величезну роль, розвиток бізнесу Коломойського можна ставити під сумнів. У тому числі його вкладенні за кордоном. Адже є загроза поширення американських антіколомойскіх санкцій і на Європейський континент. Так що можуть виникнути проблеми з "пересидіти важкі часи", як раніше, в Ізраїлі або Швейцарії. Подальші правові дії американської феміди можуть створити серйозні перешкоди для цього.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини