Головна Новини Політика внутрішня політика Росія шукає дурнів, щоб відправити всіх "на забій" в Україну, - Зеленський (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія шукає дурнів, щоб відправити всіх "на забій" в Україну, - Зеленський (ВІДЕО)

Президент України Володимир Зеленський у новому зверненні розповів, що Російська Федерація хоче зробити ще один наступ і збирає країною "дурнів"

6 квітня 2022, 01:10
Поділіться публікацією:








В Україні триває 41 день війни з Російською Федерацією, і попри те, що окупанти переважають чисельно, наш народ знає, за що воює і робить все для своєї перемоги. Глава держави Володимир Зеленський у своєму новому зверненні наголосив, що Росія збирає людей, щоб відправити їх до України.

Росія шукає дурнів, щоб відправити всіх "на забій" в Україну, - Зеленський (ВІДЕО)

Володимир Зеленський / Фото: Офіс президента

"Ми усвідомлюємо, що окупанти переважають чисельно. Що в них більше техніки. Ми знаємо про спроби російських керівників назбирати "дурнів" з-поміж курсантів військових училищ, людей з бойовим досвідом та терміновиків, щоб відправити їх усіх на забій. У ще один наступ. Але у нас немає іншого вибору – вирішується доля нашого народу. Ми знаємо, за що воюємо. І робимо все для цієї перемоги", — зазначив президент.

За його словами, зараз найскладніша ситуація залишається на Донбасі та Харківському напрямку, бо там супротивник зосередив свої основні зусилля. Але ЗСУ мужньо тримають оборону і стримують настання ворога, не дозволяючи йому проникнути вглиб нашої країни.

У новому зверненні Володимир Зеленський також зазначив, що світ має належним чином відреагувати на дії Росії та санкції проти країни мають бути відповідними всім її злочинам.

Також президент наголосив, що попри те, що Рада Безпеки існує, самої безпеки у світі немає ні для кого, і в усьому винна Російська Федерація.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський запропонував ООН два варіанти, як допомогти зі світом в Україні.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що президент України Володимир Зеленський повідомив, якою може бути ціна силового повернення тимчасово окупованих російськими загарбниками територій Донбасу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини