Головна Новини Політика президент Зеленський пояснив, якою може бути ціна силового повернення Донбасу
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський пояснив, якою може бути ціна силового повернення Донбасу

Зеленський повідомив, що повернення Донбасу може нам коштувати сотні тисяч людей

5 квітня 2022, 20:05 comments1735
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський повідомив, якою може бути ціна силового повернення тимчасово окупованих російськими загарбниками територій Донбасу. Як повідомляють "Коментарі", Зеленський зробив заяву під час пресконференції українським журналістам.

Зеленський пояснив, якою може бути ціна силового повернення Донбасу

Президент України Володимир Зеленський - фото з відкритих джерел

"Перший крок — наші найпотужніші воїни чи одні з найпотужніших, це ООС... Це буде одразу 40-50 тис. наших. Одразу. Якщо ми без тактики, без стратегії, без нічого сказали "вперед". Так не буде... Це може коштувати нам в цілому сотні тисяч людей", — заявив Зеленський під час розмови з українськими ЗМІ.

Як повідомляли раніше "Коментарі", українці вже не так сильно хочуть у НАТО: показник упав до довоєнного рівня. В Україні почав зменшуватись рівень підтримки курсу країни на членство у Північноатлантичному альянсі. Соціологи провели опитування 30-31 березня. Проаналізувавши результати дослідження, вони наголосили, що рівень підтримки членства України в НАТО поступово зменшується. І тут звертає на себе увагу цікава тенденція, що в перші дні російського вторгнення спостерігався стрибок підтримки членства України в Альянсі.

Також "Коментарі" писали, що Укрпошта надає послуги на звільнених територіях. Дмитро Поліщук, заступник генерального директора "Укрпошти" з розвитку мережі розповів про ситуацію із відділеннями на звільнених територіях, як виплачуються соцвиплати і пенсії громадянам в прифронтових та окупованих регіонах.

Читайте на порталі "Коментарі": ЄС запроваджує п'ятий пакет санкції проти РФ у відповідь на звірства у Бучі: що тепер під забороною.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини