Головна Новини Політика внутрішня політика РНБО може зібратися на засідання 2 квітня: про що говоритимуть — ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

РНБО може зібратися на засідання 2 квітня: про що говоритимуть — ЗМІ

На порядок денний засідання РНБО можуть винести питання про вакцинацію від коронавірусу

1 квітня 2021, 18:22
Поділіться публікацією:

Вже цієї п'ятниці, 2 квітня, на чергове засідання можуть зібратися представники Ради нацбезпеки і оборони (далі — РНБО). Таку інформацію повідомили особисті джерела "Української правди". Більше деталей про прийдешні збори стало відомо завдяки "Дзеркалу тижня".

РНБО може зібратися на засідання 2 квітня: про що говоритимуть — ЗМІ

Засідання Нацради може відбутися 2 квітня. Фото: апарат РНБО

Як стверджують журналісти, на цьому засіданні РНБО, ймовірно, обговорять близько десяти різних питань.

Серед тем, які можуть бути винесені на порядок денний, називають черговий пакет санкцій і вакцинацію. Економічні обмеження, за даними журналістів, імовірно, стосуватимуться осіб, які займаються в Україні контрабандою. Медична ж частина засідання, швидше за все, буде присвячена планам щодо організації масової вакцинації проти COVID-19.

Нагадаємо, винесення певних "ковідних" питань на засідання РНБО нещодавно анонсував секретар організації Олексій Данилов. Чиновник не заперечував, що центральній владі, можливо, доведеться вдатися до "закриття всієї країни", як було минулої весни. При цьому Данилов підкреслював, що політики чітко розуміють всі ризики як схвалення локдауну, так і його ігнорування.

На спеціальному засіданні РНБО планували обговорити загострення коронавірусної ситуації, а також можливі економічні наслідки від того, що відбувається. Який фактор для введення локдауну Данилов вважає основним, можна дізнатися в нашому матеріалі.

Раніше "Коментарі" повідомляли, чому українська сторона не реагує на введення Сполученими Штатами санкцій проти олігарха Ігоря Коломойського.

Також на порталі є інформація про те, що, на думку експертів, дає Україні чергова порція санкцій, спрямована на Росію. Нагадаємо, що в списку санкцій РНБО від 23 березня — 80 осіб, серед яких навіть французькі громадяни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини