Головна Новини Політика внутрішня політика Ренат Кузьмін: кримінальне переслідування Віктора Медведчука – це політично вмотивовані репресії
commentss НОВИНИ Всі новини

Ренат Кузьмін: кримінальне переслідування Віктора Медведчука – це політично вмотивовані репресії

На думку європейських юристів, дії влади спрямовані проти Віктора Медведчука, неприпустимі для держави, яка підписала Угоду про асоціацію з ЄС

16 листопада 2021, 13:48
Поділіться публікацією:








Народний депутат від ОПЗЖ Ренат Кузьмін заявив, що європейські юристи констатують, що переслідування українською владою голови політради "Опозиційна платформа – За життя" Віктора Медведчука – це атака на європейські цінності та європейські устремління України. Про це повідомляється на сайті телеканалу "112".

Ренат Кузьмін: кримінальне переслідування Віктора Медведчука – це політично вмотивовані репресії

Ренат Кузьмін. Фото: прес-служба "Опозиційної платформи – За життя"

Парламентарій наголосив, що, на думку європейських юристів, дії влади спрямовані проти Віктора Медведчука, неприпустимі для держави, яка підписала Угоду про асоціацію з ЄС.

"Європейські юристи, перебуваючи там у себе, в далекій для нас Європі, бачать це свавілля, що відбувається в Україні. В Україні – країні, яка підписала Угоду про асоціацію з Європейським Союзом та декларує європейські цінності та прагнення в ЄС. Так от, європейські юристи констатують: атака влади на Медведчука – це атака не на конкретного Віктора Володимировича Медведчука, це атака на європейські цінності та європейські устремління України. Це перше", – сказав Ренат Кузьмін.

Також на думку нардепа, кримінальне переслідування Віктора Медведчука – це політично вмотивовані репресії проти лідера опозиції.

І третє. Дії влади, спрямовані на притягнення Медведчука до кримінальної відповідальності, суперечать європейським стандартам правосуддя. Саме це вивчатимуть європейські експерти та адвокати. І до команди адвокатів українців приєднуються адвокати німецькі, британські, французькі. І саме ці три позиції вони вивчатимуть. ", — Підсумував Ренат Кузьмін.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що адвокат Лариса Чередниченко розповіла, що ЄСПЛ об'єднав два звернення захисту Медведчука.

Також видання "Коментарі" повідомляло про те, що Віктор Медведчук відповів на запитання журналістів у будівлі Печерського суду, де вирішувалося питання щодо запобіжного заходу по одній із кримінальних справ проти нього.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

snovsvt

16 листопада 2021, 17:57

мєдвєдовіч - хітрожопий єврєй українофоб. Казка про міністра мвд рукзякяна. Жив-був рукзякян, самий хітрий із армян (навіть хитріший за пічальную лошадь лавриняна, главного поставщіка бєлого какао в кооператив озеро). І рішив він кошмаріть шоколадного петю з трьох сторон, зліва, зправа і зпосередині, а потім від своїх же кошмарень і спасать, такий був нехітрий план конвертації влади в гроші. І найняв він трьох капєєчний акторів на відповідні ролі. Зліва - Ківу красную жомовую яму, якого впіхував то в социки то в зажопу, зправа - псєвдонаці Білецького і його куплені проксі "нацкорпус" і зпосередині - псєвдогіка Геращенко і його шортліст дурнуватих кацапофілів "миротворець". Но с атаманом Зєльоний сей сємітский фокус нєудался, ібо і сам атаман сєміт отпєтий. Турнули рукзякяна, турнулі і його посіпак.

Адъютант своего народа

16 листопада 2021, 15:07

Когда же этот бля*ский психоз на Украине закончится, что Россия вот-вот нападет на вас? Да нах.. вы нам нужны? Чтобы кормить и отапливать вас? Наложили себе в свои шаровары, что весь мир шарахается от вашей вони. Ганьба та презирство Украiне!


Новини