Головна Новини Політика внутрішня політика Проти Петра Порошенка порушили кримінальну справу про держзраду - нардеп
commentss НОВИНИ Всі новини

Проти Петра Порошенка порушили кримінальну справу про держзраду - нардеп

Відповідний документ депутат опублікував в своєму Telegram-каналі

11 жовтня 2021, 20:17 comments1718
Поділіться публікацією:

В понеділок, 11 жовтня, стало відомо, що проти колишнього президента України Петра Порошенка порушили кримінальну справу у держзраді. Відповідний документ опублікував в своєму Telegram-каналі нардеп від ОПЗЖ Ренат Кузьмін.

Проти Петра Порошенка порушили кримінальну справу про держзраду - нардеп

Петро Порошенко (фото з відкритих джерел)

В опублікованому документі чітко видно, що прізвище Порошенка знаходиться біля прізвищ Медведчука і Козака, яких також підозрюють у державній зраді. Також документ датований липнем 2021 року.

 Колишній прокурор, а нині нардеп Кузьмін у своєму дописі зазначив, що очільники силових відомств генпрокурор Ірина Венедиктова і глава СБУ Іван Баканов на своєму брифінгу у минулу п'ятницю не повідомили про такі підозри стосовно Порошенка.

"І чому Порошенку не пред'явлено таку ж підозру, як і Медведчуку, якщо, на думку генпрокуратури, вони діяли спільно? Чому Порошенко не обрано запобіжний захід і чому прокуратура не вимагає для нього арешту або такої ж божевільної, як і для Медведчука, застави в мільярд ?. Що це за цирк? Як таке взагалі можливо? Я б і сам в це не повірив, якби хтось розповів, але довелося вірити: ось витяг з ЄРДР, підписаний генпрокурором Венедиктовою ", — написав Кузьмін.

Проти Петра Порошенка порушили кримінальну справу про держзраду - нардеп - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що голова СБУ Баканов заявив, що Віктору Медведчуку оголошена нова підозра.Очільник СБУ Іван Баканов заявив, що Віктору Медведчуку оголосили про ще одну нову підозру у державній зраді й сприянні тероризму. 

Також "Коментарі" повідомляли про те, що Венедіктова розповіла, чому не арештували МедведчукаВона заявила, що в даному випадку не було підстав для затримання особи. Закон не передбачає нагальне затримання. Треба змінювати 208 статтю Кримінально-Процесуального кодексу. Вона повідомила, що про це не перший раз каже, навіть законопроєкт подавали у Верховну Раду і вона сподівалася, що депутати до них дослухаються.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/RRKuzmin
comments

Обговорення

Александр Кудря

11 жовтня 2021, 21:30

Прокацапский отброс кузьмин смеет что-либо ляпать о "госизмене"! О темпора, о морес!


Новини