Головна Новини Політика внутрішня політика Працівникам ТЦК приготуватися: інформація про їхні статки стане публічною
commentss НОВИНИ Всі новини

Працівникам ТЦК приготуватися: інформація про їхні статки стане публічною

Інформація про статки депутатів і чиновників, зокрема працівників ТЦК, буде публічною

8 грудня 2023, 18:24 comments1666
Поділіться публікацією:








Національне агентство з запобігання корупції після 10 грудня відкриє для всіх громадян доступ до Реєстру декларацій. Про це повідомила голова громадської ради при НАЗК Катерина Бутко, повідомляє портал "Коментарі".

Працівникам ТЦК приготуватися: інформація про їхні статки стане публічною

НАЗК відкриє доступ до декларацій співробітників ТЦК. Фото з відкритих джерел

Після того, як НАЗК завершить вилучення з публічної частини декларацій осіб, які звернулися з відповідним поданням, до Реєстру декларацій буде забезпечений відкритий цілодобовий доступ. При цьому будуть дотримані усі заходи безпеки.

За словами Катерини Бутко, українці отримають доступ до декларацій не лише депутатів усіх рівнів та чиновників, але й співробітників територіальних центрів комплектування та військово-лікарських комісій.

Разом з тим, закритими залишаться декларації спецслужбістів, військових, розвідників, мобілізованих та їхніх сімей.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що український парламент проголосував за припинення повноважень трьох народних депутатів України – Максима Єфімова (група "Відродження України"), Дмитра Шпенова (позафракційний) та Віталія Данілова (фракція "Батьківщина").

"Коментарі" також писали, що парламент підтримала законопроєкт про застосування англійської мови в Україні, який зобов'язує володіти англійською мовою певних держслужбовців, а також працівників екстреної допомоги та інших сфер. Законопроєкт передбачає офіційне закріплення статусу англійської мови як однієї з мов міжнародного спілкування в Україні, визначення категорії посад, кандидати на зайняття яких зобов'язані володіти англійською мовою, нормування особливостей застосування англійської мови в роботі органів державної влади, органів місцевого самоврядування, підрозділів екстреної допомоги населенню перетину державного кордону, у сферах освіти, транспорту, охорони здоров'я.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини