Головна Новини Політика внутрішня політика Порошенко розповів, чому купив телеканал "Прямий"
commentss НОВИНИ Всі новини

Порошенко розповів, чому купив телеканал "Прямий"

Він звернувся до Зеленського та нагадав про Януковича

19 лютого 2021, 13:30
Поділіться публікацією:

Екс-президент України і лідер партії "Європейська солідарність" Петро Порошенко вчора повідомив про те, що став офіційним власником телеканалу "Прямий", а також пояснив причину покупки ЗМІ. Про це він розповів під час ефіру на "Прямому".

Порошенко розповів, чому купив телеканал "Прямий"

Фото: скрiншот

За його словами, до нього звернувся колишній народний депутат Володимир Макеєнко, який був формальним власником каналу і запропонував разом захищати його від влади. Підсумком стало те, що Порошенко викупив у Макеєнка канал "Прямий".

Він зазначив, що заплатив великі гроші за покупку каналу і підкреслив, що міг віддати їх на благодійність.

Екс-президент також звернувся до глави держави Володимиру Зеленському та сказав, щоб той спробував ввести санкції проти "терориста" Порошенка. Він нагадав Зеленському про долю Януковича, який також намагався закрити "5 канал", що належить Порошенку.

Мабуть, покупка телеканалу Петром Порошенком пов'язана з закритим засіданням РНБО, яке відбудеться 19 лютого в Офісі президента. Ходили чутки, що одним з рішень можуть бути санкції щодо "Прямого".

До покупки каналу Порошенком власником "Прямого" був екс-глава КМДА і колишній нардеп від "Партії регіонів" Володимир Макеєнко, фактичним власником називали самого Порошенка, однак редакція каналу і сам екс-президент це заперечували. Попри це, канал активно підтримував Порошенко і його партію.

2 лютого Володимир Зеленський ввів в дію рішення РНБО про накладення санкцій на телеканали 112, NewsOne і Zik, який пов'язують з нардепом Віктором Медведчуком.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Росії розповіли про повернення Криму Навальним.

Читайте також про головні завдання Зеленського з питання війни на Донбасі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини