Головна Новини Політика зовнішня політика У Росії розповіли про повернення Криму Україні при президенті Навальному
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії розповіли про повернення Криму Україні при президенті Навальному

"Це не Навальний Крим забирав"

18 лютого 2021, 19:00 comments1196
Поділіться публікацією:

У Росії розповіли про можливе повернення анексованого Криму Україні після приходу до влади опозиціонера Олексія Навального. Про це повідомив російський політик і колишній мер Єкатеринбурга Євген Ройзман в інтерв'ю виданню "Гордон".

У Росії розповіли про повернення Криму Україні при президенті Навальному

Фото: РИА-Новости

За словами Ройзмана, будь-який російський політик, який буде йти на вибори і обіцяти повернення Криму Україні приречений на провал, однак через кілька років шанси можуть зрости.

У відповідь на питання про те, чи поверне Олексій Навальний Крим Україні в разі приходу до влади Ройзман сказав, що через п'ять років шанси на цьому можуть збільшитися.

Він зазначив, що гасло про повернення Криму не принесе перемоги на виборах Навальному. Також Ройзман сказав, що Навальний не забирав Крим у України і не підштовхував до цього Володимира Путіна.

Довідка: в одному з інтерв'ю на запитання про повернення Криму Україні в разі обрання президентом Росії Олексій Навальний сказав, що "Крим не бутерброд, щоб його туди-сюди повертати".

У березні 2014 року на території Криму з'явилися військові без розпізнавальних знаків, які захопили Верховну Раду Криму, аеропорт в Сімферополі і інші об'єкти стратегічної інфраструктури.

16 березня був проведений незаконний "референдум", який не був визнаний Україною та міжнародною спільнотою. Через кілька днів, всупереч всім нормам міжнародного права, президент Росії Володимир Путін підписав указ про "приєднання" Криму до РФ.

Пізніше Путін визнавав, що "зелені чоловічки" були кадровими військовим Росії.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Росія ігнорує ядерні питання Донбасу.

Читайте також, чому Кравчук перейшов на жорстку риторику по Донбасу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини