Головна Новини Політика внутрішня політика Порошенко назвав точну дату свого повернення в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Порошенко назвав точну дату свого повернення в Україну

Петро Порошенко заявив, що йому потрібен іще тиждень для роботи у Європі

6 січня 2022, 10:22
Поділіться публікацією:

Петро Порошенко розкрив таємницю дати свого повернення в Україну. Раніше він лише обіцяв, що повернеться у першій половині січня, а його адвокат Ілля Новіков повідомляв, що це станеться орієнтовно 10 січня. Сьогодні ж, 6 січня, п’ятий президент України написав на своїй сторінці у Facebook, що повернеться з Європи 17 січня 2022 року, передає портал "Коментарі".

Порошенко назвав точну дату свого повернення в Україну

Петро Порошенко назвав дату повернення в Україну. Фото з Facebook

За словами Петра Порошенка, він змушений затриматись у Європі до 17 січня, аби провести важливі переговори з європейськими партнерами щодо долі України.

"17 січня я, як і обіцяв, повернуся до Києва,  аби з’явитися у суді та провести зустріч із Генеральним прокурором, користуючись правом народного депутата на невідкладний прийом. Повертаюся не для того, щоби захищатися від Зеленського, а для того, щоб захищати Україну від некомпетентного керівництва і зовнішньої агресії", — написав Петро Порошенко на своїй сторінці у Facebook.

Петро Порошенко не оминув нагоди розкритикувати чинного президента України, який на його думку, мав би нині реагувати на ситуацію в Казахстані, а не відпочивати у Карпатах.

"Дивно, що в дні такої напруги виконувач ролі Президента постить відосик, де він розважається з цуциками в спортзалі, з Єрмаком у Гуті.  Коли при владі неадеквати, опозиція має діяти ще активніше. Тому наступний тиждень — з 10 по 15 січня — працюватиму в Європі над захистом України від російської агресії та підтримкою демократії в нашій країні", — написав Порошенко.

Нагадаємо, п’ятому президенту України Петру Порошенку оголошено підозру у державній зраді щодо закупівлі вугілля у бойовиків ОРДЛО у 2014-2015 роках. Про це детальніше "Коментарі" писали у наступній публікації — Держзрада та підтримка тероризму: у чому саме звинувачують Петра Порошенка

Читайте також: Що говорять в ОБСЄ про протести в Казахстані




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини