Головна Новини Політика внутрішня політика Політично ми не можемо бути вже разом: Арахамія про Разумкова
commentss НОВИНИ Всі новини

Політично ми не можемо бути вже разом: Арахамія про Разумкова

Ми хочемо мати спікера делегованого від монобольшінства

7 жовтня 2021, 16:59
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Керівник фракції "Слуга народу" у Верховній Раді України Давид Арахамія прокоментував ситуацію з відставкою Дмитра Разумкова. Про це повідомляють журналісти "Коментарів".

Політично ми не можемо бути вже разом: Арахамія про Разумкова

Давид Арахамія. Фото: rada.gov.ua

Арахамія порівняв ставлення з колишнім спікером ВР Разумковим з розлученням.

"У багатьох людей, кожен день відбувається розлучення. Можна розлучатися так, що потім обходити один одного стороною, а можна розлучатися так, що через якийсь час можна повернутися до діалогу і навіть співпраці. У мене, наприклад, перша моя дружина і друга можуть спілкуватися одна з одною. Разом ми навіть можемо поїхати на відпочинок. Вона може бути зі своїм бойфрендом і для мене це нормально. Чому? Тому, що ми зберегли відносини. А може бути і навпаки ", — розповів Арахамія.

Політик підкреслив, що зближення після розставання це завжди бажання обох сторін.

"Завжди всі після розставання перший час шлють один-одного на три букви і це нормальний процес. Це завжди бажання обох сторін йти на зустріч один одному чи ні", — Давид Арахамія.
Арахамія розповів що, політично їм з Разумковим не по дорозі, а також про те що мононобольшість хоче мати спікера, який розділяє з ним партійні цінності.

Всі люди зрозуміли, що пан Разумков хоче бути окремим політиком, окремою політсилою або в складі іншої політсили. Політично ми не можемо бути вже разом. І це нормальний процес. Я ставлюся до цього абсолютно філософськи. Ми ж монобольшість. У нас є певна політична програма. Ми хочемо мати спікера делегованого від монобольшості, який розділяє з нами наші партійні цінності і виконує наше партійну обіцянку.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що Олександр Корнієнко розповів, хто і коли може зайняти депутатський мандат в Разумкова.

Також "Коментарі" інформували про те, чому голоси депутатів за відставку Разумкова розподілилися саме так.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Харя Кришны

7 жовтня 2021, 16:46

Ни политически, ни физически зеленое дерьмо не может быть ни с кем вместе, кроме себе подобных. Пора им налаживать дружбу с Северной Кореей, больше никто с ними разговаривать не будет.


Новини