Головна Новини Політика внутрішня політика Підвищення зарплат лікарям у 2022 році: Михайло Радуцький розповів, яка сума передбачена у бюджеті
commentss НОВИНИ Всі новини

Підвищення зарплат лікарям у 2022 році: Михайло Радуцький розповів, яка сума передбачена у бюджеті

Підвищення зарплат торкнеться і тих людей, які не є лікарями, але працюють у системі охорони здоров'я - Радуцький

2 грудня 2021, 14:41 comments1161
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Народний депутат та голова Комітету ВР з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування Михайло Радуцький розповів про підвищення зарплат медикам у 2022 році. Про це інформують кореспонденти порталу "Коментарі".

Підвищення зарплат лікарям у 2022 році: Михайло Радуцький розповів, яка сума передбачена у бюджеті

Михайло Радуцький. Фото сайту партії "Слуга народу"

Учора, 1 грудня, президент України Володимир Зеленський під час виступу у парламенті заявив, що з 1 січня 2022 року мінімальна зарплата лікарів становитиме 20 тисяч гривень.

Михайло Радуцький підтвердив заяву президента і розповів, що кошти на підвищення заробітної плати вже закладені до бюджету України на 2022 рік.

Також Радуцький додав, що підвищення зарплат стосуватиметься і тих людей, які не є лікарями, але працюють у системі охорони здоров'я.

"Завдяки прийняттю колегами закону № 5600 було закладено ще 2 мільярди гривень на медичні професії, які не є лікарськими. Це лаборанти, біологи та ще багато фахівців, які працюють у системі охорони здоров'я, але вони не є безпосередньо лікарями. Навіть для них закладено 2 мільярди для збільшення зарплат" — наголосив депутат.

На запитання про те, яку точну суму було закладено до бюджету України на 2022 рік, Михайло Радуцький відповів таким чином:

"Я зараз боюся помилитися тому, що сьогодні до 4-ї ранку коригувалися цифри. Але ця сума становить десь близько 40 мільярдів гривень" — розповів народний обранець.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що у "Слузі народу" розповіли, чому пішли на продовження закону про особливий статус Донбасу.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що Народний депутат Іван Крулько із фракції "Батьківщина" розповів, що має бути закладено до збалансованого бюджету на 2022 рік.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини