Головна Новини Політика внутрішня політика Опубліковано відео того, як суддя окружного суду Павло Вовк отримував повістку від НАБУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Опубліковано відео того, як суддя окружного суду Павло Вовк отримував повістку від НАБУ

Суддя відмовився брати документ, тому детектив змушений був прочитати вголос зміст повістки

24 грудня 2020, 19:29
Поділіться публікацією:

У соцмережах опублікований відеозапис того, як представнику столичного окружного суду Павлу Вовк представники Національного Антикорупційного бюро України вручали повістку з вимогою з'явитися на допит, який відбудеться вже 5 січня. Процедура вручення документа трапилася на святковому заході, на якому Вовк був присутній як гість.

Опубліковано відео того, як суддя окружного суду Павло Вовк отримував повістку від НАБУ

На записі видно, що суддя відмовляється брати документ, тому детектив змушений був прочитати вголос зміст повістки. До речі, представники НАБУ прийняли рішення принести її судді особисто з тієї причини, що ось уже три місяці Вовк відмовляється з'явитися до представників слідства на допит в якості підозрюваного у вчиненні кримінально-караного злочину.


Раніше "Коментарі" писали про те, що детективи Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) вручили голові Окружного адміністративного суду м Київ Павлу Вовку повістку про виклик до Вищого антикорупційний суд (ВАКС). У НАБУ відзначають, що спільно з САП очікують Вовка в суді 5 січня наступного року, де він зможе захистити свої права.

Крім того, порталу стало відомо про те, що Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) оголосило в розшук підозрюваних, які діяли в рамках злочинної організації на чолі з головою Окружного адміністративного суду міста Києва (ОАСК) Павлом Вовком. Фігурантів справи підозрюють у спробі захоплення державної влади шляхом встановлення контролю над Вищою кваліфікаційною комісією суддів України (ВККСУ), Вищою радою правосуддя (ВРП) та створення штучних перешкод в їх роботі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Игорь

24 грудня 2020, 19:50

А что нет подразделения , чтобы под белы рученьки "пригласить " ?

Игорь

24 грудня 2020, 19:46

Всех "выдающихся" судей - на передовую и посмотреть как они защищают Украину.


Новини