Головна Новини Політика внутрішня політика Німецькі політики всіх рівнів обговорили з Медведчуком ситуацію з правами людини та свободу ЗМІ, - Волошин
commentss НОВИНИ Всі новини

Німецькі політики всіх рівнів обговорили з Медведчуком ситуацію з правами людини та свободу ЗМІ, - Волошин

В Україні перебуває делегація німецьких політиків

4 листопада 2021, 15:17
Поділіться публікацією:

Народний депутат від "Опозиційної платформи – За життя" Олег Волошин розповів про те, що німецькі політики всіх рівнів на зустрічі з Главою політради партії ОПЗЖ, народним депутатом Віктором Медведчуком, обговорили ситуацію з правами людини та свободу ЗМІ. Про це повідомляє сайт "112".

Німецькі політики всіх рівнів обговорили з Медведчуком ситуацію з правами людини та свободу ЗМІ, - Волошин

Віктор Медведчук - фото: ОПЗЖ

"Сьогодні в Україні знаходиться делегація німецьких політиків усіх рівнів. У нас тут представлений доктор Максиміліан Кра, який є депутатом Європейського парламенту у Німеччині, член комітету із зовнішньої політики національного парламенту Петро Бистронь та член комітету міжнародного співробітництва ландтагу Баварії Ульріх Зінгер", — сказав Волошин.

Депутат розповів, із якими цілями політики приїхали в Україну.

"Приїхали в Україну, щоб подивитись яка   ситуація сьогодні із правами людини, зі свободою ЗМІ. Вони вже переглянули, як відбувалися вибори мера Харкова. Сьогодні вони приїхали зустрітися з Головою політради партії "Опозиційна платформа – За життя" Віктором Медведчуком, про яку вони самі все розкажуть", — додав він.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" поінформували про те, що голова політради партії "Опозиційна платформа — За життя", народний депутат України Віктор Медведчук вважає, що в нинішньому опалювальному сезоні українцям доведеться зігріватися "надіями". Політик нагадав, що влада вже обіцяла українцям і стабільні ціни на газ, і те, що не зростатимуть комунальні тарифи.

Також видання "Коментарі" повідомляло про те, що Віктор Медведчук відповів на запитання журналістів у будівлі Печерського суду, де вирішувалося питання щодо запобіжного заходу по одній із кримінальних справ проти нього.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини