Головна Новини Політика внутрішня політика Не тільки Тищенко: ЗМІ показали, як Тимошенко зустріла початок нового року у Дубаї
commentss НОВИНИ Всі новини

Не тільки Тищенко: ЗМІ показали, як Тимошенко зустріла початок нового року у Дубаї

Голову фракції "Батьківщина" Юлію Тимошенко помітили у Дубаї. Журналісти зняли її на відео на пляжі. Побачивши людей із камерами, Тимошенко пішла

27 січня 2023, 11:02 comments10959
Поділіться публікацією:

Відомий український політик, нардеп лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко розпочала новий рік у Дубаї (ОАЕ). Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у розслідуванні журналіста "УП" Михайла Ткача.

Не тільки Тищенко: ЗМІ показали, як Тимошенко зустріла початок нового року у Дубаї

Юлія Тимошенко. Фото: УП

Повідомляється, що Тимошенко проводила час на віллі п'ятизіркового готелю "Kempinski" на насипному острові Палм-Джумейра. За твердженням джерел УП у Дубаї, Тимошенко веде обережний спосіб життя. Її неможливо побачити, наприклад, на набережній, де вранці та ввечері люблять гуляти тутешні відпочиваючі.

Залишаючи приміщення, лідер "Батьківщини" з обережності сідає в авто не на вулиці, а в підземному паркінгу. Проте журналістам вдалося спостерігати за відпочинком Тимошенко та її чоловіка на приватному закритому пляжі готелю 5 січня. Однак, як тільки Тимошенко помітила увагу до себе, вона одразу залишила пляж.

Зазначимо, вчора спалахнув скандал із нардепом "Слуги народу" Миколою Тищенком, який не соромлячись заявив, що він за кордоном, у сонячному Таїланді.

Скандальний нардеп-"слуга" Микола Тищенко вирушить до Таїланду, щоб, як він запевняє, зустрітися з українською громадою та провести там депутатський прийом. Голова фракції "Слуга народу" у Верховній Раді Давид Арахамія заявив, що Тищенка планують виключити із фракції "Слуга народу" (вже зроблено), а також із партії. І це вже зроблено. Чому СН, яка так довго терпіла витівки Тищенко, нарешті, вирішила його покарати? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також "Коментарі" писали – США визнали ПВК "Вагнера" міжнародною злочинною організацією: про що говорить це рішення.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Людмила

5 лютого 2023, 18:33

Юля зганьбила себе остаточно!АМОРАЛЬНА мерзота,

елена

5 лютого 2023, 09:17

Полная дескридитация,как политика, предательство своего изберателя..Аморальнее такого отдыха придумать нельзя.Порошенко= Тимошенко.Война в стране-один на Бали,другая в Дубаи. Мерзавцы1

ЛюдмилаП

4 лютого 2023, 11:35

Полная дескридитация политика, женщины.Устроила себе пир во время чумы.Как можно политику во время такой кровопролитной войны греться под дубайским солнышком?! ПОЛНОЕ отсутствие морали, совести, чести и сострадания к украинцам,которых рашистские ракеты убивают, лишают жилья,к нашим героическим воинам.Несмываемый позор,отвращениеи негодование от изберателей,которых так подло обманула эта мерзость.

Людмила

3 лютого 2023, 20:14

Я 20 лет была уверена,что Ю.В. самый лучший президент Украины. Профессионал, опытный политик,патриот,А оказалось такой же моральный урод как Порошенко,отдыхавший на Бали и весь этот мусор, отдыхающий во время страшной трагедии.Цвет нации гибнет,а они вэто время загорают Ракеты разрушают дома, убивают украинцев ,дети гибнут, аэта бабушка 3-х внуков месяц без зазрения совести нежится под дубайским солнышком Этот позор Ю. В.вы уже никогда не смоете ,Пополнила ряды вех тех мразей, которым не место в нашей стране Очень жалею,что отдавала свой голос за такую аморальную.бессердечную к смертям своих изберателей тварь.

Олександр

27 січня 2023, 21:26

Краще вже хватить її прем'єрства, хай займається тим чим займається. А її фігура на фото дійсно чудова.

Абдурахман Ибн Хаттаб

27 січня 2023, 16:02

ой яка гарна жiнка ну чогови накинулись цеж наша майбутня прем'эрка

Тамара

27 січня 2023, 14:54

Про всяк випадок не хоче сваритися з Путлером. Мовляв, не воює.


Новини